Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Οι κομμουνιστές ξεπουλάνε την πατρίδα, χαρίζουν το 67% του ΟΛΠ 368,5 εκατ. ευρώ.


Αποτέλεσμα εικόνας για πήραν προίκα από την πεθερά τους Οι αγώνες και το αίμα του Ελληνικού λαού ξεπουλιέται, δεν θα αφήσουνε τίποτα για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Μας θέλουν δούλους και μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για πήραν προίκα από την πεθερά τουςΗ Cosco Group Limited απέκτησε το 67% της ΟΛΠ ΑΕ με 368,5 εκατ. ευρώ.

Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ κατά τη συνεδρίαση του την Τετάρτη έκανε αποδεκτή την από 20 Ιανουαρίου 2016 βελτιωτική προσφορά των Κινέζων, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του 67% των μετοχών εκδόσεως της «Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.».

Τo ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε την Cosco πλειοδότη και την κάλεσε να υποβάλει τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να ανακηρυχθεί «Προτιμώμενος Επενδυτής», σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.

Η πώληση του 67% του ΟΛΠ  θα γίνει  σε δύο φάσεις: Μετά την υπογραφή της συμφωνίας και την πλήρωση των όρων αυτής θα γίνει η μεταβίβαση του 51% του μετοχικού κεφαλαίου στην Cosco. Το υπόλοιπο 16% θα μεταβιβαστεί στο τέλος της πρώτης πενταετίας.

Οι αριστεροί κρατικοδίαιτοι "επαναστάτες" πουλάνε την Ελλάδα λες και είναι τα χωράφια που πήραν προίκα από την πεθερά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για πήραν προίκα από την πεθερά τους

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------