Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της εταιρίας SOFTEX

Αποτέλεσμα εικόνας για απέλυε ομαδικά τους εργάτες από τον ριζοσπάστη, τον 902Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της εταιρίας SOFTEX που αδιαφορώντας για τις συνέπειες ανακοίνωσε την παύση εργασιών του εργοστασίου και τα σχέδιά της για απόλυση όλων των εργαζομένων.

 Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους της SOFTEX που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη δουλειά. Ξεκαθαρίζουμε ότι οι Λιθογράφοι θα σταθούμε δίπλα στον αγώνα τους, γιατί έχουμε γνωρίσει τη δύναμη της αλληλεγγύης και ξέρουμε ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Συντρόφια, όταν το κκε απέλυε ομαδικά τους εργάτες χωρίς αποζημίωση από τον ριζοσπάστη, τον 902 και την τυποεκδοτική δεν βγάζατε άχνα και δεν εκφράζατε καμιά αλληλεγγύη όταν τα αφεντικά του κκε έσφαζαν τους εργαζόμενους των κομματικών εργοστασίων. 


Αποτέλεσμα εικόνας για απέλυε ομαδικά τους εργάτες από τον ριζοσπάστη, τον 902Αποτέλεσμα εικόνας για απέλυε ομαδικά τους εργάτες από τον ριζοσπάστη, τον 902Αποτέλεσμα εικόνας για κοτεσ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------