Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Οι κομμουνιστές, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και μόλις άρπαξαν την κουτάλα, έγιναν το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80

Να κλείσετε όλοι τα μαγαζιά σας, Και να είστε και ευχαριστημένοι, που θέλετε και αριστερή επανάσταση με πορδές, ανοικτά σύνορα, λαθρομετανάστες και με ξένα λεφτά. Σας έκλεισαν και τις τράπεζες και πάλι τον Σεπτέμβρη στις εκλογές μυαλό δεν βάλατε θέλατε κομμουνισμό.

exofilo19-1 
Εκατομμύρια οι άνεργοι και οι ανασφάλιστοι Έλληνες, λουκέτα παντού.
Δραματικές επιπτώσεις στο εισόδημα εκατοντάδων χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών όπως εμπόρων, βιοτεχνών, τυπογράφων,  υδραυλικών, ηλεκτρολόγων, γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών κτλ θα έχει η υπερφορολόγησή τους αλλά και οι εισφορές που θα κληθούν να πληρώσουν.

Σύμφωνα με τον προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος σε εξωπραγματικά επίπεδα βάσει των τεκμηρίων διαβίωσης, με την επιβολή συντελεστή φορολόγησης 26% από το πρώτο ευρώ επί του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ δηλωθέντος και τεκμαρτού εισοδήματος, με την αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 55% στο 75% και με την επιβολή τέλους επιτηδεύματος 650 ευρώ, οι τελικές φορολογικές επιβαρύνσεις των πολιτών που ασκούν ατομικά επιχειρηματικές δραστηριότητες και ελευθέρια επαγγέλματα αναμένεται φέτος να εκτοξευτούν στα ύψη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ διότι θα κληθούν να καταβάλουν επιπλέον και ειδική εισφορά αλληλεγγύης 0,7%-8%.
Αποτέλεσμα εικόνας για ανθελληνικής μεταπολίτευσης
Οι απόλυτη καταστροφή για τον ιδ. τομέα είναι:
Κάθε φορολογούμενος που ασκεί ατομικά επιχειρηματική δραστηριότητα παραγωγής ή πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών οφείλει να καταβάλει φόρο, με βάση το μεγαλύτερο ποσό μεταξύ:

* του πραγματικού καθαρού εισοδήματός του, δηλαδή του καθαρού κέρδους, το οποίο προκύπτει μετά την αφαίρεση των δαπανών της επιχείρησής του από τις εισπράξεις που έχει πραγματοποιήσει από την πώληση των προϊόντων του ή την παροχή των υπηρεσιών του
Σχετική εικόνα
* του τεκμαρτού εισοδήματός του, το οποίο προσδιορίζεται με βάση το άθροισμα των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης ή «τεκμηρίων διαβίωσης» και των δαπανών που τυχόν πραγματοποίησε για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων.

Ουσιαστικά, σε κάθε περίπτωση εφόσον το πραγματικό εισόδημα είναι χαμηλότερο αυτού που προκύπτει με βάση τα τεκμήρια, ο φόρος υπολογίζεται όχι επί του πραγματικού αλλά επί του υψηλότερου τεκμαρτού ποσού εισοδήματος.

Ακόμη δε και σε περίπτωση που από την ατομική άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας προκύπτει ζημία αντί για καθαρό κέρδος η ατομική επιχείρηση φορολογείται βάσει τεκμηρίων για μη πραγματικό, τεκμαρτό εισόδημα. Φορολογείται δηλαδή σαν να είχε καθαρά κέρδη, καθώς η ζημία δεν λαμβάνεται υπόψη.
 Αποτέλεσμα εικόνας για ανθελληνικής μεταπολίτευσης
Επί του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ πραγματικού και τεκμαρτού εισοδήματος επιβάλλεται φόρος εισοδήματος με συντελεστή 26% από το πρώτο ευρώ! Αν το ποσό του φορολογητέου -πραγματικού ή τεκμαρτού- εισοδήματος είναι μεγαλύτερο των 50.000 ευρώ, τότε το πέραν των 50.000 ευρώ ποσό φορολογείται με συντελεστή 33%.

 Επί του φόρου εισοδήματος -που υπολογίζεται με συντελεστή 26% από το πρώτο ευρώ και με 33% για το τυχόν τμήμα του εισοδήματος πάνω από τις 50.000 ευρώ- θα επιβάλλεται φέτος προκαταβολή φόρου εισοδήματος έναντι του επόμενου έτους, με συντελεστή αυξημένο από το 55% στο 75%.

Ουσιαστικά, ο κύριος φόρος εισοδήματος που θα υπολογίζεται με συντελεστές 26%-33% θα προσαυξάνεται περαιτέρω κατά 75%!



Αποτέλεσμα εικόνας για ανθελληνικής μεταπολίτευσης 

Η κατακόρυφη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών ισοδυναμεί με κεφαλικό φόρο.
Μελετώντας περιπτώσεις από όλα τα εισοδηματικά κλιμάκια, το ΟΕΕ επισημαίνει ότι, αν συνυπολογίσουμε το φορολογικό συντελεστή επί των εσόδων, το τέλος επιτηδεύματος, την ετήσια εισφορά αλληλεγγύης και την προκαταβολή φόρου πληρώνουμε στο κράτος το 70% και το τελικό καθαρό ποσό, που μένει, είναι μόλις το 30%.

Δηλαδή, για κάθε 100 ευρώ, που βγάζει ένας ελεύθερος επαγγελματίας, πληρώνει τα 70 σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές,

Αποτέλεσμα εικόνας για ανθελληνικής μεταπολίτευσης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------