Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Λουκέτο και στη μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία προϊόντων χάρτου

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν οι 200 εργαζόμενοι στη Softex, κατά του κλεισίματος του εργοστασίου και κατά της απόλυσής τους. Οι εργαζόμενοι ζητούν να ληφθεί μέριμνα ώστε να μην κλείσει το εργοστάσιο.

Η διοίκηση της Softex εξέφρασε εκ νέου την απόφαση της μητρικής εταιρείας BOLTON GROUP να διακοπεί η λειτουργία του εργοστασίου στην Ελλάδα για οικονομικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι κινητοποίηση έγινε από τους εργαζόμενους της «SOFTEX» και έξω από το ξενοδοχείο «CROWN PLAZA» στην οδό Μιχαλακοπούλου, όπου η πολυεθνική «BOLTON GROUP» και ιδιοκτήτρια της «SOFTEX» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

 Οι εργαζόμενοι με εντολή των συνδικαλΗστών, έξω από το ξενοδοχείο «CROWN PLAZA» άνοιξαν πανό στο οποίο αναγράφεται: «Η πολυεθνική γλεντάει και πίνει με τον ιδρώτα των εργατών που απολύει». Με τέτοιες αριστερές μπαρούφες, κομματικούς συνδικαληστές και τσιτάτα, καταστρέψαμε την Ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία.

Από τη συνέλευση των εργαζομένων την Παρασκευή 15/01/16

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------