Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Να ξανασηκώσουμε την Ελλάδα από τη λάσπη.

Ο αριστερός Τσίπρας πέρυσι τέτοια εποχή φάνταζε σαν το νέο, το ελκυστικό, το έξυπνο, το αδιάφθορο πρόσωπο που θα άλλαζε τα πάντα στην Ελλάδα. Ένα χρόνο μετά, και με ένα 2015 καταστροφικό από κάθε άποψη ο ίδιος πολιτικός φαντάζει σαν ένας κουρασμένος, φθαρμένος, ανίκανος πολιτικός που απλά περιμένει πότε θα… λυτρωθεί από το μαρτύριο.

 Όμως, ακόμη κι αν αυτός φύγει θα έχει αφήσει πίσω του μια τεράστια καταστροφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κάνει τόση ζημιά όση δεν είχαν καταφέρει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και σε όλο αυτό το χάος, έρχεται και το προσφυγικό να διαλύσει ότι έχει απομείνει. Αυτή είναι η κατάσταση που μας κληροδοτεί το 2015, μαζί βεβαίως με την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να γεννήσει κάτι καινούργιο, να φέρει νέους ηγέτες, καθαρούς, ξεκούραστους, έξυπνους, Έλληνες και πατριώτες που θα πάρουν την Ελλάδα από το χέρι και θα την βγάλουν από το τέλμα. 

exofilo2-1

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------