Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Γιατί δεν υπάρχουν σήμερα Αγανακτισμένοι;

Μέχρι να αλλάξουμε, θα κλάψουμε.

Γιατί η τόσο μεγάλη διάψευση οδηγεί στην κούραση και στην απόσυρση. Γιατί δεν είναι εύκολο να δεχτείς ότι σε έπιασαν τόσο πολύ κορόιδο δεξιοί, αριστεροί και τα τσιράκια τους, ότι σε έβαλαν να μισήσεις τον αδελφό σου, τον φίλο σου, τον διπλανό σου, να μουτζώνεις και να φωνάζεις πέντε χρόνια για κρεμάλες, για προδότες και γερμανοτσολιάδες και «ψόφο στους δωσίλογους», να κοιμάσαι στις πλατείες, να τρως στην μάπα τα δακρυγόνα για να συνεχιστεί η ιστορία σαν να μην τρέχει τίποτα, όπως πριν, αγκαλίτσες και φιλάκια όλοι οι αριστεροί επαναστάτες με τη «μαντάμ Μέρκελ» και τον «Ολαντρέου».

Προτιμάς σιωπηλά να το ξεχάσεις.
Ο «αρχιτέκτων του αντιμνημονιακού αγώνα» φιλελεύθερος δεξιούλης Αντώνης που θα μας έσωζε, αφού υπέγραφε πρώτα στα τέσσερα τα μνημόνια μαζί με τον σοσιαλΗστή Βενιζέλο, τον αριστερό κουβέλη, τον δεξιό Καρατσαφέρη, τον δεξιό Καραμανλή και τον ΓΑΠ, τα έσκιζε αργότερα ένα τη μέρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για αγκαλίτσες και φιλάκια με τη «μαντάμ Μέρκελ»
Ο κομμουνιστής πρωθυπουργός "μας" Αλέξης φώναζε «go back, μαντάμ Μέρκελ», και πως θα τα αλλάξει όλα με έναν νόμο, πριν τα υπογράψει και αυτός με τη σειρά του ανοίγοντας τα σύνορα της χώρα. καταστρέφοντας τα Ελληνικά νησιά παραδίνοντας την πατρίδα, για να "φιλοξενήσουμε" μερικά εκατομμύρια ισλαμιστές καταστρέφοντας το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.

Πώς γίνεται μετά απ’ όλα όσα έχουν συμβεί από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά να μην υπάρχει τίποτα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ; 
Αποτέλεσμα εικόνας για αγκαλίτσες και φιλάκια με τη «μαντάμ Μέρκελ»

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------