Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Πώς να σιωπήσεις στην ξεφτίλα που συναντάς καθημερινά τριγύρω σου;

Οι κατά τα άλλα αγανακτισμένοι δεν θα υπάρξουν ποτέ πια, μας τέλειωσαν με τον διορισμό τους στο δημόσιο και στην ΕΡΤ.

Μια κοροϊδία μπροστά στα μούτρα κάθε αρμόδιου που αναρτήθηκε με ΑΔΑ 64Ι90Κ7Ε-7ΙΔ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ηθική και ο πατριωτισμός της Αριστεράς

 Ένας φορέας του Δημοσίου πληρώνει έναν Έλληνα καλλιτέχνη 16.500 ευρώ για τη συναυλία του στη Ξάνθη, σε νομικό πρόσωπο στη Βουλγαρία!

Και οι μεν δημοτικοί άρχοντες κυκλοφορούν γιορτινοί και χαρούμενοι στη Ξάνθη και ανάβουν δεντράκια με ύφος και αλαζονεία οι δε "και καλά" αριστεροί, προοδευτικοί και αντισυστημικοί καλλιτέχνες περιφέρουν χαλαρά το δήθεν πολυπολιτισμικό προσωπείο τους. Και όλα αυτά εκ προ μελέτης σε βάρος της χειμαζόμενης πατρίδας τους.


Αποτέλεσμα εικόνας για Η ηθική και ο πατριωτισμός της Αριστεράς


Η ηθική και ο πατριωτισμός της Αριστεράς
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης και αφορά τον τρόπο πληρωμής του γνωστού αριστερού καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου για συναυλία που πραγματοποίησε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης του δήμου.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», η μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο αποκάλυψε πως η αμοιβή του καλλιτέχνη ύψους 16.500 ευρώ καταβλήθηκε για λογαριασμό του κ. Παπακωνσταντίνου σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία.

Αφορμή για τη δημοσιοποίηση του θέματος ήταν η ανάρτηση της σχετικής πράξης πληρωμής προς τον καλλιτέχνη από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, η οποία εμφανίστηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Έθνος», δεδομένου ότι η εταιρία βρισκόταν στο άλλο κράτος μέλος της ΕΕ, από την αμοιβή των 16.500 ευρώ έγιναν κρατήσεις μόνο 17 ευρώ και έτσι αποδόθηκαν 16.483 ευρώ. Αντιθέτως, σε περίπτωση που το νομικό πρόσωπο βρισκόταν στην Ελλάδα, η σχετική νομοθεσία προβλέπει κράτηση από το Δήμο ως φόρου το 20% του ποσού, τουτέστιν 3.300 ευρώ τα οποία καταβάλλονται απευθείας στην εφορία.

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------