Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικη νύχτα τρόμου στην Κολωνία, στη Ζυρίχη, στην Αθήνα και σε δεκάδες άλλες πόλεις της Ευρώπης.

Μέχρι τώρα, αναφέρθηκαν 25 τέτοιες επιθέσεις, με τα θύματα να καταγγέλλουν ότι «τις περικύκλωσαν και άρχισαν να τις αγγίζουν σ’ όλα τα σημεία του σώματός τους κλέβοντας τες, πολλοί άνδρες με μελαψό δέρμα που μιλούσαν αραβικά».

Οι δημοσιογράφοι άργησαν να αντιδράσουν γιατί φοβήθηκαν μην τους πούνε ρατσιστές
Οι Γερμανίδες όμως τώρα βγαίνουν μπροστά… και λένε όλη την αλήθεια…

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νύχτα τρόμου στην Κολωνία, ήρθαν και οι μαρτυρίες των θυμάτων, για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια των προστατευόμενων κτηνών της αριστεράντζας.

Μαρτυρία έφηβης- αυτόπτου μάρτυρος από την Βρετανία, στο BBC:
«Ακούσαμε μια γυναίκα να ουρλιάζει και να κλαίει κάπου στη μέση του πλήθους. Φαινόταν να προσπαθεί να ξεφύγει από έναν αλλοδαπό που φώναζε προς το μέρος της και την έδειχνε, ενώ την κυνηγούσε με τους συνεργούς του. Αργότερα, είδαμε δυο άνδρες να στριμώχνουν γυναίκες στον καθεδρικό ναό και να τις αγγίζουν, ενώ ούρλιαζαν για βοήθεια και πάλευαν για να ξεφύγουν».

Μαρτυρία θύματος:
«Ένιωθαν ότι αυτοί είχαν το πάνω χέρι και ότι μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν με τις γυναίκες που ήταν έξω για να γιορτάσουν. Μας άγγιζαν παντού. Προσπαθούσαν να μας αγκαλιάσουν, να μας φιλήσουν. Ένας έκλεψε την τσάντα της φίλης μου».


Μια 24χρονη φοιτήτρια, η Έβελιν, είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild. “Φόραγα μια φούστα μέχρι τα γόνατα. Και ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι από πίσω μου, κάτω από τη φούστα. Γύρισα αμέσως και είδα ένα χαμογελαστό πρόσωπο».

Η Έβελιν κατάφερε να ξεφύγει από την πλατεία και να φτάσει στην είσοδο του Καθεδρικού, αλλά και εκεί την περικύκλωσαν οι άνδρες, που μίλαγαν αραβικά.
“Τα μόνα αγγλικά που έλεγαν ήταν ‘χέι μπέιμπι’. Με άρπαξαν εκεί και μου κρατούσαν τα χέρια. Ήταν ένας εφιάλτης. Είχαμε παγιδευτεί από ένα πλήθος».

Ένας αστυνομικός που μίλησε ανώνυμα στη Bild παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν αυτό που συνέβαινε.

Δεύτερη μαρτυρία θύματος:
«Άκουσα ένα δυνατό ήχο και ένιωσα μια φλόγα στην κουκούλα μου. Προσπάθησα να βγάλω το πυροτέχνημα από την κουκούλα μου αλλά μου γλίστρησε και πήρε φωτιά το μπουφάν. Οι ουλές που δημιούργησαν τα εγκαύματα δεν πρόκειται να φύγουν, θα μείνουν για πάντα. Ήμουν τυχερή που το πυροτέχνημα δεν εξερράγη».

Τρίτη μαρτυρία θύματος:
«Άρχισαν να με αγγίζουν ανάμεσα στα πόδια, το ίδιο έκαναν και στις φίλες μου. Ο φίλος μου προσπάθησε να με τραβήξει μακριά τους, να με σώσει. Με είχε περικυκλώσει μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανδρών, 30 με 40 άτομα».

Τέταρτη μαρτυρία θύματος:
«Ήμασταν μια παρέα 11 γυναικών. Ήταν γύρω στις 23:00 όταν φθάσαμε με το τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό. Θέλαμε να πάμε στο κέντρο για να δούμε τα πυροτεχνήματα που θα έπεφταν κατά την αλλαγή του χρόνου.

Εκείνη τη στιγμή ήταν και η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε αυτές τις ομάδες ανδρών. Φθάσαμε περπατώντας στον καθεδρικό ναό και κατευθυνθήκαμε προς το μουσείο Ludwig όπου θα γινόταν η κεντρική εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου και ήταν και το καλύτερο μέρος για να δούμε τα πυροτεχνήματα.

Ξαφνικά, όμως, μας περικύκλωσε μια ομάδα 20 με 30 ανδρών. Καθώς αντιληφθήκαμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει πιαστήκαμε όλες από τα χέρια. Οι δράστες ήταν αγριεμένοι, γεμάτοι θυμό. Άρχισαν να μας αγγίζουν παντού, σε όλο μας το σώμα.

Εμείς προσπαθούσαμε να τους ξεφύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα προσπαθούσαμε να μετρηθούμε, να δούμε μην έχουν αρπάξει καμιά κοπέλα από την παρέα. Μετά καταλάβαμε ότι μας είχαν κλέψει από τις τσέπες μας ότι υπήρχε σε αυτές».

Οι άνδρες, σύμφωνα με τις περιγραφές των μαρτύρων, προέρχονται από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Παρόμοιες επιθέσεις έγιναν επίσης στο Αμβούργο και τη Στουτγκάρδη

Κρατήστε μια φράση-κλειδί, από μαρτυρία θύματος, που τα εξηγεί όλα «Ένιωθαν ότι αυτοί είχαν το πάνω χέρι και ότι μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν με τις γυναίκες…».

Και οι Ελληνίδες θύματα, την πρωτοχρονιά στην πλατεία Συντάγματος, στη πολυπολιτισμική Αθήνα μας .

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------