Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Οι κομμουνιστές θεωρούν τους νησιώτες μας μεγάλα κορόιδα.

ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλάχ ακ μπαρ

Κακός Χαμός στην κυριολεξία γίνεται  στη Λέσβο για το ανεξέλεγκτο της δράσης των ΜΚΟ στο νησί, καθώς όχι μόνο η δράση τους είναι ανεξέλεγκτη και το «πάρτι» των εκατομμυρίων ευρώ υπαρκτό, αλλά παρατηρείται και το φαινόμενο να έχουν παρεισφρήσει ύποπτες ισλαμικές οργανώσεις και άτομα τα οποία παριστάνουν τους εθελοντές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλάχ ακ μπαρ

Σε κάποιο από τα βίντεο-ντοκουμέντα στη Λέσβο, αυτό της φιλανθρωπικής οργάνωσης ONE NATION, παρατηρήθηκε ότι ως έμβλημά της έχει το έμβλημα των τζιχαντιστών, ο υψωμένος δείκτης του χεριού, ενώ τόσο σε αυτό το βίντεο όσο και σε άλλα, φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών, να υποδέχονται βάρκες με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες και να τους καθοδηγούν στα αγγλικά και στα Αραβικά πώς και σε ποιο μέρος ακριβός της ακτής να κατευθυνθούν.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλάχ ακ μπαρ
 Στη συνέχεια τους απευθύνουν τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό «Αλλάχ ακ μπαρ» για να λάβουν ισάριθμες φορές την ανάλογη απάντηση.

Άλλες καταγγελίες από τις τοπικές κοινωνίες, έκαναν λόγο για άτομα που κρατούσαν για λογαριασμό τους τα τρόφιμα της ανθρωπιστικής βοήθειας που έφθανε στη Λέσβο απ΄όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό… 

Οι αριστεροί προσπαθούν να εξασφαλίσουν με κάθε τρόπο -τουλάχιστον- την ανοχή των νησιωτών, στην εισβολή.

Έτσι, «αλληλέγγυοι» νεοταξίτες έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες μια εκστρατεία αμερικάνικου τύπου και εμπνεύσεως, για  να κολακεύουν τους κατοίκους της Λέσβου, μαζεύοντας υπογραφές για να τους απονεμηθεί δήθεν το  Νόμπελ Ειρήνης, γιατί «βοηθούν στη διάσωση και στην περίθαλψη των προσφύγων».

Από την άλλη μεριά, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της επίσης «αλληλέγγυας» αριστερής συγκυβέρνησης Αλεξιάδης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εξαίρεσης από την αύξηση του ΦΠΑ!!! τον Ιούνιο των νησιών που αντιμετωπίζουν την εισβολή των απρόσκλητων, αποφεύγοντας ωστόσο να το υποσχεθεί ή να δεσμευτεί γραπτός, για να κερδίσει χρόνο ανοχής από τους νησιώτες που βλέπουν πλέον την τουριστική βιομηχανία του νησιού τους κατεστραμμένη και φέτος.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------