Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Οι αριστεροί σωτήρες, βάφτισαν το μαχαίρι στις συντάξεις... “επανυπολογισμό”

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα
Έτσι αποδεικνύονται για άλλη μία φορά ψεύτικες οι «κόκκινες γραμμές» της δεύτερης φοράς αριστερής κυβέρνησης, αφού συντόμως οι συνταξιούχοι θα γνωρίσουν μία ακόμα μείωση των συντάξεών τους -16%, ενώ αυτοί που θα συνταξιοδοτηθούν στο μέλλον θα λαμβάνουν φιλοδώρημα και όχι σύνταξη!

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατηγό Πάνο
Οι ρυθμίσεις του σχεδίου Κατρούγκαλου, του σκληρού Κνίτη των πανεπιστημιακών χρόνων, δεν έχουν προηγούμενο. Το ψέμα διαδέχεται το ένα το άλλο.

Σοκ θα πάθουν και οι αγρότες που θα δουν αυξήσεις στις εισφορές τους κατά 40%.
Μειώσεις θα προκύψουν και στους μισθούς λόγω αύξησης των εισφορών και από την πλευρά των εργαζόμενων και από την πλευρά των εργοδοτών με αποτέλεσμα αύξηση του εργατικού κόστος και των απολύσεων.

Θα μειωθεί το εφάπαξ, σταδιακά καταργείται το ΕΚΑΣ που το παίρνουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Αλλά εκείνοι που θα υποστούν πραγματική λαίλαπα είναι οι νέοι συνταξιούχοι.

Όσοι είχαν σκοπό να βγουν τώρα από τη δουλειά αλλά και όσοι είχαν μερικά χρόνια εργασίας και πίστευαν ότι μπορούν να απολαύσουν τους κόπους της εργασίας τους.

Αυτό που έχει σημασία για τη χώρα και τους πολίτες είναι να καταλάβουμε ότι η πολιτική απάτη συνεχίζεται και μάλιστα βρίσκει πολλούς πρόθυμους ηλίθιους να την στηρίξουν, από όλο το πολιτικό φάσμα.

Είναι η ώρα της κρίσης. Φτάνουν οι 153 του Τσιπροκαμμένου συνασπισμού; Θα «αυτομολήσουν» κι άλλοι από κόμματα όπως το Ποτάμι, το ΚΚΕ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων;

Ο Τσίπρας εκμεταλλεύεται την απελπισία των Ελλήνων που δημιούργησε. Γι’ αυτό επιβιώνει μαζί με τον στρατηγό Πάνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατηγό Πάνο

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------