Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η έρευνα της υπόθεσης της ΜΑΝ είχε ξεκινήσει για ακόμη μία φορά από έρευνες της γερμανικής δικαιοσύνης

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Γ. Βούλγαρης, που διερεύνησε την υπόθεση, άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για ενεργητική και παθητική δωροδοκία από κοινού και κατά μόνας κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος, άμεση συνέργεια και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.Ο κύκλος των υπόπτων περιλάμβανε εννέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες με οφ-σορ εταιρείες με έδρα την Κύπρο, αλλά και υψηλόβαθμους επιχειρησιακούς παράγοντες του υπουργείου Μεταφορών.
Σημειώνεται ότι η επίμαχη σύμβαση είχε υπογραφεί επί θητείας Χρ. Βερελή στο υπουργείο Μεταφορών. Όταν η υπόθεση της ΜΑΝ ήλθε στο φως από τη γερμανική δικαιοσύνη, παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα για λόγους ευθιξίας.
Καλούνται ως ύποπτοι από τον ανακριτή επτά άτομα. Παλιός διοικητής μεγάλου οργανισμού της 10ετίας του 1990 φαίνεται να είναι κεντρικό πρόσωπο στις μίζες για τα τρόλεϊ. Πρόσωπο με στενές διασυνδέσεις με τα ψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ και με ορισμένους υπουργούς Μεταφορών της περιόδου 1981 – 1998 καθώς και κομματικά στελέχη του ίδιου τομέα.
Μετά το 1998, έφυγε από το δημόσιο τομέα και συγκέντρωσε την επιχειρηματική δραστηριότητά του γύρω πάντα από τα μέσα μεταφοράς. Η κλήση του ως υπόπτου από τον αρμόδιο ανακριτή θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Η δημοσιοποίηση του ονόματός του θα προκαλέσει θόρυβο λόγω ακριβώς των μεγάλων διασυνδέσεών του. Το όνομα του περιλαμβάνεται στα στοιχεία της δικογραφίας που ήλθαν από τη Γερμανία προ 4μήνου.Ακόμη περιλαμβάνεται στους υπόπτους παλιός πρόεδρος μεγάλης ομάδας του κέντρου (διετέλεσε πρόεδρος για μικρό διάστημα το 1991). Η αστυνομία δεν έχει μπορέσει να...
τον εντοπίσει στην Ελλάδα ενώ είναι γνωστό ότι είχε εταιρία στη Γερμανία με αντικείμενο τις μεταφορές.
Ακόμη καλούνται σαν ύποπτοι ένα στέλεχος του ΗΛΠΑΠ στον οποίο εντοπίστηκε η καταβολή συγκεκριμένου ποσού, ενα στέλεχος της ΕΛΒΟ, ένας ακόμη επιχειρηματίας στο χώρο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και ο αδελφός του ποδοσφαιρικού παράγοντα που αναφέραμε παραπάνω.

Κύριε εισαγγελέα κανένα λαμόγιο θα πάει ΦΥΛΑΚΗ;;;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------