Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πάμε Σύνταγμα, Πάμε Πλατεία.

Εδώ ΠΩΛΕΙΤΑΙχνείο! 



Αφιερωμένο στους επαναστάτες του κόλου και της κονόμας που άρπαξαν την κουτάλα και κατέστρεψαν την χώρα

Εδώ ΠΩΛΕΙΤΑΙχνείο! 
ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ συναίνεσαν, λέγοντας
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.!.
Απορρίφθηκε την Παρασκευή από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για την σύσταση«Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους», προκειμένου να νη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός πώς δημιουργήθηκε αυτό και ποιο μέρος του είναι παράνομο και επαχθές. 
Ο Λογιστικός Έλεγχος θα αναδείκνυε με κάθε λεπτομέρεια το μέγεθος του παράνομου και επαχθούς χρέους, συνολικά και αναλυτικά, κατά χρεώστη, πιστωτή και υπόχρεο αποκατάστασης της ζημίας που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο. ο Λογιστικός Έλεγχος θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξασφάλιση και την αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους.
Αφού εντοπιστούν όλοι οι χρεώστες μιζών, προμηθειών, χρηματοδοτήσεων και υπερτιμολογήσεων, όπως ακριβώς γίνεται με τους Φοροφυγάδες, τότε το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να στραφεί εναντίον τους, με αγωγές αποζημιώσεως, ζητώντας την επιστροφή όλων των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, έντοκα, από την ημερομηνία καταβολής εκάστου ποσού.
Τα ποσά κάθε μεμονωμένης αγωγής αποζημίωσης, θα μπορούσαν να βεβαιωθούν στους ατομικούς ή εταιρικούς ΑΦΜ εκάστου χρεώστη, με την ίδια διαδικασία που βεβαιώνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη από τις αρμόδιες ΔΟΥ.
Έτσι, υπολογίζοντας το παράνομο χρέος τουλάχιστον σε 150 ΔΙΣ, το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε εύκολα και σύννομα, σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία, να μετατρέψει το Δημόσιο Χρέος σε Ιδιωτικό, καθιστώντας υπόχρεους για την αποπληρωμή του αυτούς που τα φάγανε στην πραγματικότητα.

Γιατί λοιπόν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ συναίνεσαν, λέγοντας
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;

Το ερώτημα είναι εύκολο και η απάντηση αυτονόητη.

Εδώ ΠΩΛΕΙΤΑΙχνείο! 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------