Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ PC ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Συνάδελφοι,
Ξ Υ Π Ν Η Σ Α Μ Ε !!!
Πάμε Σύνταγμα;;;
Η διαδήλωση του Συντάγματος ζωντανά
κλικ εδώ για ζωντανή σύνδεση






Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα απ`αυτό:
Αν δεν πάρουμε τις δόσεις των δανείων και γενικότερα την οικονομική βοήθεια της ΤΡΟΙΚΑ, δεν θα έχει το κράτος λεφτά δήθεν να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Tο μνημόνιο το ίδιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ, τα χρήματα που μέσω αυτού δίνονται στην Ελλάδα να χρησιμοποιούνται για οτιδήποτε άλλο παρά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (μίζες, λαδώματα, φοροκλοπή) τουτέστιν για την εξυπηρέτηση των τοκοχρεολυσίων των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων που μας πνίγουν και λεηλατούν την Ελλάδα μας.
Χιλίαδες κόσμου έχει ήδη συρρεύσει στην πλατεία Συντάγματος από το κίνημα "Αγανακτισμένοι πολίτες" που δημιουργήθηκε μέσω Facebook και στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερο από 25.000 Έλληνες που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Ελλάδας και την εξαθλίωση μας.
Η κλίκα είναι αδίστακτη και αχόρταγη
Αυτές οι κλίκες νιώθουν τώρα ότι απειλούνται. Βλέπουν ότι τελειώνει η περίοδος της ρεμούλας (της μεταπολίτευσης) και ανησυχούν. Ανησυχούν τόσο πολύ, που είναι ίσως η πρώτη φόρα που σκέπτονται πραγματικά να συνεργαστούν και να συναινέσουν.
Διότι αν δεν συναινέσουν από δω και στο εξής, ίσως βγουν όλοι χαμένοι και δεν θα έχει μάσα για κανέναν. Όπως αντιλαμβάνεστε, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Οι περιστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι οι ευνοούμενοι του συστήματος, συνηγορούν με την κλίκα, διότι ευελπιστούν ότι και αυτοί θα μπουν στο κόλπο και στον εσωτερικό κύκλο (εκεί που η μάσα είναι μεγάλη).
Από σήμερα η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ξανά μαζέψει τις κλίκες για να συνεννοηθούν, διότι τα πράγματα είναι πλέον σοβαρά.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------