Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα. Απόψε είναι η ώρα των Ελλήνων! «Έχουμε ξυπνήσει. Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν».



ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.


Εθνοπροδότες, λαμόγια, πουλημένοι και αδίστακτοι ανθέλληνες,
είναι μεγάλη ντροπή με τη χορτασμένη κοιλάρα σας να κλέβετε από τη σύνταξη που έχει ένα γεροντάκι των 400 ευρώ. Να κλέβετε από τη ζωή των νέων. Να κλέβετε από τη ζωή των απλών φτωχών ανθρώπων που παλεύουν για ένα ψευτο μεροκάματο . Να κλέβετε από την υγεία, από την παιδεία, από την πρόνοια του λαού για να γεμίσουν τα άδεια ταμεία που εσείς αδειάσατε.
Ήδη έχουν μαζευτεί χιλιάδες Έλληνες σε κεντρικές πλατείες της χώρας. Όπως μπορείτε να δείτε ζωντανά στην πλατεία Συντάγματος κλικ εδώ για ζωντανή σύνδεση μιλάμε για πάνω από 22.000 Ελλήνων και συνεχώς αυξάνονται. Οι Έλληνες φωνάζουν συνθήματα όπως «αίσχος» και «κλέφτες» ενώ τραγουδούν τον εθνικό ύμνο. Στην συγκέντρωσης υπάρχει ένα τεράστιο πανό με μια ισπανική σημαία το οποίο γράφει: «Έχουμε ξυπνήσει. Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν».
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκη, και στην Πάτρα έχοντας ως κεντρικό τους σύνθημα το «κλέφτες – κλέφτες».
Θα πεινάσω, μπορεί να κόψω το ηλεκτρικό και να έχω ένα κερί, μπορεί να φτάσω στο τελευταίο σκαλί μιζέριας, να μείνω στο δρόμο, να ζήσω σαν αγρίμι, αλλά δεν θα πάω πλέον με το πρόγραμμά σας.
Υπάρχουμε εμείς που δεν ήμασταν του «τα φάγαμε όλοι μαζί», δεν πήραμε τίποτα από τη πίτα, δεν καταδεχτήκαμε να γλύψουμε, να ταπεινωθούμε, να ξεπουληθούμε. Ο παππούς μου κι ο πατέρας μου κι εγώ δουλέψαμε, ιδρώσαμε, πονέσαμε, βασανιστήκαμε.
Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα. Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να ανεχτούμε τις τιμωρίες και τις υποδείξεις εκείνων που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ζωή μας, τα βάσανά μας, τα όνειρά μας. Μας χρωστάτε όσα μας κρατήσατε από τη δουλειά μας, όσα σας δώσαμε πληρώνοντας συνέχεια, ασταμάτητα για να τα κλέβετε και να κάνετε λογαριασμούς, μίζες και βίλες.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ.

Οι ζωές μας θα γίνουν ελεύθεροι σκοπευτές πάνω στην ασυδοσία σας.

Μας θίξατε. Μας προσβάλλατε πολύ άγρια. Μας πίνετε το αίμα.

Τα ψέματα τέλειωσαν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------