Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Οι τυπογράφοι δεν τρώνε κουτόχορτο

-Άκουσα φήμες που λένε ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ θα μπει στο νόμο για την προστασία από τους πιστωτές λόγω πτώχευσης. Ξέρετε κάτι τέτοιο? Έμαθα επίσης ότι σφραγίστηκαν επιταγές της ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ...


Συνάδελφε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Το ΚΚΕ έχει εγκλωβιστεί με την τυποεκδοτική και θέλει να κλείσει το θέμα. Η ζημία που έκανε στον κλάδο μας είναι ανυπολόγιστη. Οι κόκκινοι καπιταλιστές της τυποεκδοτικής φάγανε πολύ χρήμα με τις κρατικές επιδοτήσεις και τις εισφορές των μελών του κόμματος για το ιμπεριαλιστικό τους σχέδιο. Να φτιάξουν το μεγαλύτερο τυπογραφειο στα Βαλκάνια για να βγάζουν μια εφημερίδα και τα κομματικά έντυπα και εκδόσεις. 

Οι κόκκινοι καπιταλιστές της τυποεκδοτικής με την συμπεριφορά τους και τις ομαδικές απολύσεις δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους άλλους που πολεμά η βάση του κόμματος. Η πολιτική ζημιά στο κόμμα είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν στον κόσμο και στην κομματική βάση τις επιλογές τους. 

 Μετά τον αγώνα που έκανε το typografeio για να σωθεί ο κλάδος, κατάλαβε ο λαός και τα κομματικά στελέχη τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια για τον κλάδο των γραφικών τεχνών, τον αθέμιτο ανταγωνισμό τους για τα άλλα τυπογραφεία και την κομματική κοροϊδία και συγκάλυψη της τυποεκδοτικής από την ΚΕ του ΚΚΕ. Οι αντιδράσεις είναι πολλές από όλους και πρέπει να καταλάβουν όσοι κάλυψη και να τους παρέχει η κομματική Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου και η Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων ότι οι τυπογράφοι δεν τρώνε κουτόχορτο και κομματική προπαγάνδα.
typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------