Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ... Κι επίσημα στο ΔΝΤ...Δυστυχώς η πατρίδα μας ''δεν θα σηκώσει κεφάλι'' γιά τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Οι διεφθαρμένοι κλέφτες πολιτικοί της Ελλάδας, την κατάστρεψαν. Μην ξεχνάμε ότι ουδέποτε τιμωρήθηκε 'Ελληνας πολιτικός, όσα και να έκλεψε (μίζες κλπ), εξαιτίας ''ασυλίας'' και ''παραγραφής''. Το πρόβλημα της Ελλάδας ΔΕΝ ήταν οικονομικό, αλλά πολιτικό: Διαπλοκή, διαφθορά.


Η σημερινή ισοτιμία του ευρώ σε σχέση με την δραχμή που γνωρίζαμε είναι ένα ευρώ προς χίλιες πεντακόσιες δραχμές 1/1500. Αυτό και μόνο δείχνει την διαπλοκή, την διαφθορά και την ρεμούλα  του πολιτικού συστήματος με την στήριξή και την ανοχή του ΚΚΕ.

Η πατρίδα μας καταστράφηκε και οι ΚΛΕΦΤΕΣ διεφθαρμένοι πολιτικοί, ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και μιλάνε, αντί να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. 
Προσπαθούν, με θεατρινίστικες ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ στην Βουλή της Siemens και του Βατοπεδίου να παραπλανήσουν τον λαό, γιά τις ''πολιτικές'' ευθύνες σε σκάνδαλα. Ποινικές ευθύνες για μίζες και κλοπή δημόσιου χρήματος, δεν υπάρχουν, Φρόντισαν με νόμους να εξασφαλίσουν την ασυλία τους και να αφήσουν την τεράστια περιουσία που έκαναν από τα κλεμμένα στα παιδιά τους χωρίς κανένα πρόβλημα και πόθεν έσχες. Μόνο στο Λονδίνο από Έλληνες έχουν αγοραστή 34.000 διαμερίσματά σε πανάκριβές περιοχές.

 Καληνύχτα Ελλάδα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------