Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Είναι ώρα ευθύνης και επιλογής

Η νέα συντονισμένη επίθεση από τους εντεταλμένους, για να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι του κλάδου σε όφελος του μονοπωλίου της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του κκε, αναδείχνει ακόμα περισσότερο την ύπαρξη και τον ρόλο των κομματικών συνδικαλιστών Τόλη και Ματζώρο. Το Κίνημα Τυπογράφων καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τα μικρά και μεσαία τυπογραφεία, σε ακόμα πιο μαζική, οργανωμένη δράση για την απόκρουση της ολομέτωπης επίθεσης που δέχεται η τυπογραφία από τα κομματόσκυλα και τα τσιράκια τους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος πέρα από αυτήν της ταξικής πάλης.
Ο κόσμος της δουλειάς έχει πια αρκετή εμπειρία. Η ένταση του αγώνα με όρους που ο ίδιος ο κλάδος οργανωμένος στο δικό του κίνημα θα επιλέγει κάθε φορά, είναι η εγγύηση ότι τα σχέδια λεηλασίας της τυπογραφίας από το ΚΚΕ και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ μπορούν να μείνουν στα χαρτιά. Χωρίς αυταπάτες ότι το θεριό θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Χωρίς αυταπάτες και για όσους - που επειδή θέλουν να διατηρηθεί η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ιδιοκτησία - εμφανίζονται ως τιμητές για να φανεί δίκαιος ο καπιταλισμός της αριστερής μπουρζουαζίας. Το δίκιο και ο ελεύθερος ανταγωνισμός στον κλάδο δεν μπορούν να εφαρμοστούν όσο υπάρχουν στη μέση οι κόκκινοι καπιταλιστές και η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ τους. 
Για την ανατροπή τους συγκεντρώνουμε δυνάμεις.
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------