Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Υπάρχει μια μέθοδος

Αυξήσεις γύρω στο 20% στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος θα φέρει η υποχρεωτική προσαρμογή σε κοινοτικές οδηγίες των αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου. Η διαδικασία ξεκίνησε χθες με τη συγκρότηση δύο ομάδων εργασίας από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.


«Δεν υπάρχει διαφοροποίηση, υπάρχει μια μέθοδος: Απειλούν το λαό ότι θα καταστραφεί, αν δεν δεχθεί την αυτοκαταστροφή του. Και υπάρχει και η άλλη μορφή παραπλάνησης του λαού: Ότι είναι αποφασισμένοι να πέσουν ηρωϊκά μαχόμενοι υπέρ του μνημονίου και εναντίον του λαού».
Γιατί έτσι το θέλουν κάποιοι προδότες, άρπαγες και δοσίλογοι πολιτικάντηδες που έλαχε ν' αρπάξουν το τιμόνι της διακυβέρνησης αυτής της δύσμοιρης χώρας, λέγοντας ΜΕΓΑΛΑ ψέμματα προεκλογικά.
Αντιδράστε, σηκωθείτε απ' τους καναπέδες.  Όλα αυτα που μας συμβαίνουν σήμερα και που θα συμβούν και χειρότερα ήταν προσχεδιασμένα, τα ήξεραν. Απλά ήρθαν ν' αποτελειώσουν ότι δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι άρπαγες, οι προηγούμενοι κατσαπλιάδες ...

Και μετά, τι; Θα φύγουν μια ωράια πρωία αφού θα έχουν παραφουσκώσει τους λογαριασμούς τους στο εξωτερικό και θα μείνουν εδώ στο "ελλάντα" όσοι τελικά επιζήσουν να πολεμάμε τους άλλους πεινασμένους.


Ι. Σ. τυπογράφος

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------