Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! Μεγάλα κόλπα για τα δικά τους παιδιά... Με τα δικά μας λεφτά.

Από τους πιο καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Δημοσίου 
είναι οι υπάλληλοι της Βουλής των Ελλήνων.
Ακόμα και μετά τις περικοπές, οι εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο κάθονται στην κορυφή του ελληνικού δημοσιοϋπαλληλικού κλάδου - για παράδειγμα ο νεοπροσλαμβανόμενος στο Κοινοβούλιο κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (π.χ. προσωπικό καθαριότητας) λαμβάνει καθαρά 1.900 ευρώ. Συνολικά οι 1.340 υπάλληλοι της Βουλής στοιχίζουν ετησίως μετά τις περικοπές 54.000.000 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης στα 28,5 χρόνια εργασίας, άνευ ορίου ηλικίας.


Η περιγραφή του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην εισαγγελέα Baumler - Hosl στις 6 Ιουλίου 2009:
Κράτος είναι το κόμμα που κυβερνάει και γι' αυτό το εξαγοράζαμε. Ετσι κυνικά ο Mister Siemens περιέγραψε στις απολογίες του το κράτος ως λάφυρο του κόμματος, τους λειτουργούς του υποχείρια και την πολυεθνική σε ρόλο χορηγού του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Και συνεχίζει: «Τα κόμματα διέθεταν τον σχετικό μηχανισμό και γνώριζαν πού και ποιος μοχλός θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί. Πρόκειται επομένως για "υποχρέωση" του κόμματος. Το κόμμα ξέρει πώς ασκείται η επιρροή. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Οι υπάλληλοι γνωρίζουν ακριβώς τι απόφαση πρέπει να πάρουν, όταν τους τηλεφωνήσουν πολιτικοί του κόμματος και υπουργοί. Αν δεν συμπεριφερθούν όπως θέλουν οι πολιτικοί, η καριέρα τους οδηγείται γρήγορα σε αδιέξοδο. Αν, αντίθετα, συμπεριφερθούν έτσι όπως είναι επιθυμητό, τότε έχουν γρήγορη επαγγελματική ανέλιξη, παίρνουν καλύτερες θέσεις και μισθούς και ενδεχομένως εξασφαλίζουν και ανέσεις, όπως ένα μεγάλο υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Ο καθένας που έχει εξελιχθεί στο σύστημα αυτό, γνωρίζει πώς πρέπει να συμπεριφερθεί. Αυτό ισχύει από τον πιο απλό υπάλληλο μέχρι τα πιο ψηλά επίπεδα»

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------