Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η οικονομική κρίση ως όχημα για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας…!

Ποιος δεν έχει αντιληφθεί ότι πίσω από την οικονομική κρίση κρύβονται άλλες επιδιώξεις; Ποιος από όλους εσάς συνέλληνες δεν έχει αντιληφθεί ότι εδώ και δεκαετίες με αποκορύφωμα το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται συστηματικές κινήσεις για την επίτευξη της κατάπτωσης του Ελληνικού φρονήματος και της οριστικής διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και του Ελληνικού έθνους.
Πέσαμε με τον χειρότερο τρόπο στην παγίδα τηςπαγκοσμιοποίησης. Αναγνωρίσαμε την λαμογιά και την κλεψιά ως μαγκιά και εξυπνάδα. Δημιουργήσαμε ένα κράτος στηριγμένο πάνω σε σαθρές βάσεις, δώσαμε την εξουσία του τόπου, το τιμόνι του καραβιού, σε ανίκανους,κλέφτεςπροδότες και μικρόψυχους πολιτικούς, που το μόνο τους μέλημα ήταν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον, δηλαδή το οικονομικό κέρδος.
Δεν καταλάβαμε ποτέ πως το συμφέρον της πατρίδας μας, της Ελλάδας μας, είναι το δικό μας συμφέρον. Το συμφέρον των Ελλήνων και όχι το συμφέρον των πολιτικών. Οι πολιτικοί όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζαν για το προσωπικό τους συμφέρον, άρα όχι για το συμφέρον της χώρας, και εμείς ως γνήσιοι αποχαυνωμένοι νεοέλληνες τους μιμηθήκαμε, έχοντας την αίσθηση ότι τους… εκδικούμαστε. Στην πραγματικότητα όμως εκδικηθήκαμε την χώρα μας, το έθνος μας, δηλαδή τον εαυτό μας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------