Τρίτη 4 Μαΐου 2010

"περί εσχάτης προδοσίας"


Εστησαν μια κρατική εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 450.000 ευρώ – εν προκειμένω την «ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε.», πρώην «Αγροτουριστική», που υποτίθεται ότι θα αποτελούσε «μοντέλο ανάπτυξης» για την ελληνική ύπαιθρο και τον αγροτουρισμό- και από το αρχικό κεφάλαιο έχουν απομείνει σήμερα… 18,68 ευρώ (!).
Φαγώθηκαν όλα, σύμφωνα τουλάχιστον με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης  σε αμοιβές της προέδρου της εταιρείας Μπριγκίτε Παπασταύρου και των άλλων μελών του Δ.Σ., σε καινούργια έπιπλα και σε ταξιδάκια στο εξωτερικό, ενώ έμεινε από πάνω και ένα βαθύ «φέσι» 620.000 ευρώ στους πιστωτές αυτής της «καινοτόμου» στη σπατάλη εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι η «ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε.» δημιουργήθηκε στα τέλη του 2008 με υπουργό Τουρισμού τον Αρη Σπηλιωτόπουλο και αποτέλεσε συνέχεια της «Αγροτουριστικής», την οποία επίσης διηύθυνε επί Ν.Δ. η Μπ. Παπασταύρου, τον διορισμό της οποίας στην «ΑΓΡΟΤΗΜΑ» υπέγραψε ως υπουργός Τουρισμού ο Κώστας Μαρκόπουλος.


Η άποψη ότι "με τον υπάρχοντα νόμο περί ευθύνης υπουργών, όλοι αθωώνονται", είναι λάθος!! Ο νόμος ποτέ δεν καλύπτει τον κλέφτη απλά καλύπτει τον υπουργό όσο χρόνο είναι υπουργός να μη σύρεται σε δίκες, μετά όμως οποιοσδήποτε εισαγγελέας μπορεί να τον δικάσει για παράνομο και ταχύτατο πλουτισμό!! υπάρχει και η διάταξη "περί εσχάτης προδοσίας" ! Τα εγκλήματα έφεραν δεινά σε όλη τη χώρα!!


Το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια.


Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλοιώτεψε
αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του
βοήθα θεέ μου μην φαγωθούμε μεταξύ μας
Ξυλούρης Νίκος

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------