Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Βάφτισαν το έγκλημα, εθνική ανάγκη. Και ξαφνικά, όλοι είχαν κάτι να πουν...

Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να ακολουθήσει την πολιτική «καρότο και μαστίγιο» για τους 827.396 μικρούς και μεγάλους οφειλέτες που έχουν «φεσώσει» το Δημόσιο με περισσότερα από 23 δισ. ευρώ (Για την κλοπή και τη μίζα ούτε κουβέντα).  τώρα το υπουργείο Οικονομικών απειλεί με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, ακόμη και εισοδημάτων από ενοίκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό των οφειλών ισοδυναμεί με το πακέτο μέτρων λιτότητας που επέβαλε στην κυβέρνηση και στη χώρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Μίζες και Χορός εκατομμυρίων σε offshore εταιρείες και ξένες τράπεζες για την αγορά από την Ελλάδα αρμάτων μάχης από τη γερμανική Wegmann. Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι τουλάχιστον ένας από τους αξιωματούχους που φέρεται να λαμβάνει χρήματα είναι πρώην αξιωματούχος της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών με εμπλοκή και στα Tor MI-1. Ο συγκεκριμένος Ελληνας υπήκοος φέρεται να λαμβάνει χρήματα και στο πλαίσιο πληρωμών από λογαριασμούς της Dresdner Bank, αλλά και στο πλαίσιο εξαγωγής συναλλάγματος, που διενεργούσε το δίκτυο που διακινούσε τους λογαριασμούς της Siemens.
Παράνομες πληρωμές ύψους 96 εκατ. ευρώ εντόπισε η εισαγγελία του Μονάχου
αλλά και ένας λογαριασμός στη Λουκέρνη της Ελβετίας είναι τα νεότερα ευρήματα της εισαγγελίας του Μονάχου, στο πλαίσιο έρευνας για τις «μίζες» των υποβρυχίων τύπου 2, που πούλησε η κοινοπραξία HDW/Thyssen Krupp/Ferrostaal στην Ελλάδα.
Η Frankfurter Allgemeine στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο έχει ως φωτογραφία ένα σκίτσο της την Ακρόπολη και την τουρκική σημαία να κυματίζει σε αυτή. Δύο γερμανοί επισκέπτες συζητούν και ο ένας λέει “Είμαι πολύ χαρούμενος Γκέρελτ που οι τούρκοι πήραν την Ελλάδα και έτσι σώσαμε και έχουμε τα λεφτά μας..!” Μάλιστα δείχνει και ένα κιόσκι να πουλάει γύρο μπροστά στο εθνικό μας μνημείο...


Για τη Μικρασιατική Καταστροφή εκτελέστηκαν στο Γουδί έξι πολιτικοί. 
Για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας, ποιος θα πληρώσει;
- Το 1922 εκτελέστηκαν οι Εξι ως υπαίτιοι για το δράμα της Μικρασίας. 
Εν έτει 2010, ποιος θα σταλεί στο Γουδί για να επέλθει η κάθαρση στο σύγχρονο ελληνικό δράμα;


«Απ’ τα τσακάλια, δε γλυτώνεις μ’ εφκές ή παρακάλια» 
-Κ. Βάρναλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------