Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Αύριο λήγει η προθεσμία, για ποιους όμως;

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν προεισπράξει την κρατική χρηματοδότηση που τους αναλογεί μέχρι το 2016. Τα δύο κόμματα έχουν λάβει τραπεζικά δάνεια ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ, βάζοντας ουσιαστικά ως ενέχυρο τα ποσά που πρόκειται να λάβουν από τον κρατικό προϋπολογισμό τα επόμενα έξι χρόνια. Στην ουσία τα δύο κόμματα συνομολογούν ότι έχουν «πτωχεύσει».
Αυτοί που πτώχευσαν και την χώρα, τώρα θέλουν να μας σώσουν...
Αύριο λήγει η προθεσμία για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο (δεν ισχύει για τις Τράπεζες). Συγκεκριμένα οι οφειλέτες θα μπορούν αύριο να επιλέξουν η να πληρώσουν εφάπαξ το ποσό και να κερδίσουν το 80% των προσαυξήσεων ή αν πληρώνοντας σε δύο δόσεις θα γλιτώσουν το 60% των προσαυξήσεων. Λοιπόν όλοι την δευτέρα 31/5/10 με τα λεφτά στο χέρι στα δημόσια ταμεία γιατί τα κόμματα έχουν έξοδα!!!
Οι εξελίξεις στο σάπιο πολιτικό σύστημα και το βρωμερό κατεστημένο των δημοσιογράφων θα είναι απρόβλεπτες. Άφωνος παρακολουθούσα όλους τους πολιτικούς να κάνουν τον ανήξερο και να ζητάνε να βγουν όλα στο φως, τη στιγμή που όλοι αυτοί είτε τα έπαιρναν είτε συγκάλυπταν αυτούς που τα έπαιρναν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι ήξεραν και επομένως ΟΛΟΙ και ίδιοι είναι και την ίδια ευθύνη έχουν.


Ι.Κ. γραφίστας
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.  

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------