Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ξεκίνησαν πριν 3 ώρες στον Βοτανικό οι εργασίες κατεδάφισης των εγκαταστάσεων, προκειμένου να κτιστεί το ... τζαμί.

Με το γκρέμισμα της περίφραξης και την καταστροφή ενός βενζινάδικου και ενός λιπαντηρίου του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν πριν 3 ώρες στον Βοτανικό οι εργασίες κατεδάφισης των εγκαταστάσεων, προκειμένου να κτιστεί το ... τζαμί. 
Το εντυπωσιακό σε όλα αυτά είναι ότι, γίνονται με δαπάνες του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίες δεν προβλέπονται από καμία συμφωνία μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων! Την ώρα που τα σκάφη επιφανείας του Π.Ν. λόγω οικονομικών περικοπών βρίσκονται δεμένα στους ναυστάθμους Σαλαμίνας ή Κρήτης (σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ούτε λιπαντικά για την κίνησή τους), εν τούτοις διατίθενται κονδύλια για να κτιστεί στο τζαμί και μάλιστα σε εγκαταστάσεις του Π.Ν.
Μόνο για τους Έλληνες δεν υπάρχουν χρήματα... 

Βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας 
της Αγια-Σοφιάς!
Για ακόμα μία φορά η Τουρκία προκαλεί το ελληνικό χριστιανικό αίσθημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet, ο γενικός διευθυντής βακουφικών ιδρυμάτων (τα κτήματα που είχαν αφιερωθεί από ευσεβείς σε ναούς, μοναστήρια, σχολεία κ.ά.) της Τουρκίας, Γιουσούφ Μπεγιαζίτ, ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αγια-Σοφιάς! Και ως εκ θαύματος. οι γνήσιοι τίτλοι ανήκουν στο όνομα Ebulfetih Sultan Mehmet, γνωστός ως σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής. Όπως διευκρινίζει με σκωπτική διάθεση η τουρκική εφημερίδα, με την «ανακάλυψη» αυτή αποδεικνύεται ότι η Αγια-Σοφιά ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι στα «πνευματικά όντα» της Παναγιάς, του Χριστού ή του Αγίου Πνεύματος.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------