Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τριετές πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Τριετές πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα, χαμηλότερες εισαγωγικές αποδοχές και για τους νέους σε ηλικία εργαζόμενους, ανατροπές στον θεσμό των συμβάσεων εργασίας, στις ομαδικές απολύσεις αλλά και στις αποζημιώσεις λόγω απόλυσης είναι ορισμένα από τα 10 μέτρα- φωτιά που προωθεί το υπουργείο Εργασίας με βάση το δεσμευτικό μνημόνιο της κυβέρνησης με την τρόικα (ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ) για την οικονομική στήριξη της χώρας.
Την ώρα που οι πολιτικοί μας για πολλοστή φορά έπεφταν από τα σύννεφα ακούγοντας την κυνική και θρασύτατη ομολογία του κυρίου Μαντέλη περί "χορηγίας" βρέθηκε ένας παλαίμαχος δημοσιογράφος να σώσει τη χαμένη τιμή του Ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και του Ελληνικού λαού.
Χάρη στη μηνυτήρια αναφορά του Μάκη Γιομπαζολιά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα του πρώην υπουργού,επί Σημίτη,Αναστάσιου Μαντέλη και θα διωχθεί τουλάχιστον για οικονομικά εγκλήματα αφού η δωροδοκία έχει παραγραφεί κι ας λένε το αντίθετο διάφοροι παπαγάλοι.
Το περίεργο είναι γιατί δεν βρέθηκε ένας από τους Βουλευτές που συμμετείχαν στην εξεταστική 
επιτροπή να πράξει ότι έπραξε ο δημοσιογράφος.




Από τον Μάκη Γιομπαζολιά
Δεν έκανα τίποτε περισσότερο
 από αυτό που είμαι βέβαιος ότι ήθελαν να κάνουν εκατομμύρια πολιτών αυτής της χώρας. Οι οποίοι, άναυδοι και οργισμένοι από αυτά που αποκαλύπτονται για «πολιτικές μίζες», απαιτούν την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Και τον αυστηρό κολασμό των «μιζαδόρων» και κάθε υπαίτιου και υπεύθυνου, για αυτές τις βρωμιές και για όσα τραγικά ζούμε στην χώρα μας. 

Ένας από αυτούς του πολίτες εγώ, πήρα την πρωτοβουλία, να ζητήσω και με τυπικά έγγραφα, την δίωξη του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη και την απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.
Το μεσημέρι, γύρω στις 1.15 πήγα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, στην Ευελπίδων και κατέθεσα στην αναπληρώτρια προϊσταμένη της Εισαγγελίας μηνυτήρια αναφορά, για την ίδια υπόθεση. Εκεί πλέον αναφέρομαι σε συγκεκριμένα αδικήματα (παθητική δωροδοκία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) και ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης, την σύλληψη του κ. Μαντέλη και πάντως την απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.
Κοντά στις 2.30 μ.μ. ανακοινώθηκαν η άσκηση ποινικής δίωξης και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα του κ. Μαντέλη.
Αυτά είναι τα γεγονότα!
Χαίρομαι που η Δικαιοσύνη έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά ! Ελπίζω να χυθεί άπλετο φως στην βρώμικη αυτή υπόθεση. Και να «φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο». Να αποκαλυφθούν όλες οι υποθέσεις «πολιτικής μίζας». Να τιμωρηθούν αυστηρά οι υπεύθυνοι. Και να καθαρίσει η ελληνική πολιτική ζωή του τόπου μας από σαπρόφυτα και ελεεινές συμπεριφορές, πρακτικές και πολιτικές.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------