Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η Ελβετία για μια ακόμη φορά λέει ΟΧΙ στα τζαμιά, στους μιναρέδες και στην μετανάστευση για να προστατεύσει τους πολίτες της

Το ΟΧΙ στην μετανάστευση αφορά ακόμα και τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζουν ή εργάζονται στη χώρα. Την λαθρομετανάστευση και τον αποικισμό μέσω αυτής δεν τον συζητάνε καν στην Ελβετία γιατί δεν θέλουν να παραδώσουν τους Ελβετούς και την χώρα τους σε αποίκους τρίτων χωρών!!!.

Η Ελβετία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα υιοθετήσει από το 2017 ποσοστώσεις ακόμα και για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζουν ή εργάζονται στη χώρα.

Τα σχέδια της ελβετικής κυβέρνησης ανακοινώθηκαν περίπου τέσσερις μήνες μετά το δημοψήφισμα της 9ης Φεβρουαρίου 2014, στο οποίο οι Ελβετοί τάχθηκαν υπέρ του περιορισμού της μετανάστευσης και των Τζαμιών για να προστατεύσουν την οικονομία και τους Ελβετούς πολίτες.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο ποσοστώσεις θα υιοθετηθούν ακόμα και για τον οποιονδήποτε παραμένει στην Ελβετία για περισσότερους από τέσσερις μήνες με στόχο να μειωθεί συνολικά το ποσοστό των μεταναστών σε επίπεδο που δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

Με την συνεχή είσοδο μεταναστών από τρίτες χώρες στην Ευρώπη και λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία η Ελβετική κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα έρθει και στην δική της πόρτα γι' αυτό βλέποντας τον άμεσο κίνδυνο της αλλοίωσης του εθνικού πληθυσμού τον άλλον κρατών και την διάλυση τους αποφάσισε για μια ακόμη φορά να πει ΟΧΙ στην μετανάστευση από πολίτες τρίτων χωρών και σε ποσόστωση από πολίτες της ΕΕ.

Η Ελλάδα είναι χώρα προορισμού ακόμα και για γυναίκες και παιδιά που διακινούνται για σκοπούς εμπορίας ανθρώπων (trafficking), οργάνων και καταναγκαστικής εργασίας, καθώς και για άνδρες που υποβάλλονται σε καταναγκαστική εργασία, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.
Αυτή την χώρα ονειρευόμαστε για να μεγαλώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Κατάλαβε τώρα Έλληνα τι σου ετοιμάζουν;.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------