Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δημοσιογράφοι και συνδικαληστές σε διατεταγμένη υπηρεσία Όλα για το μιντιακό καρτέλ της διαπλοκής

Ολόκληρο το "συνταγματικό' τόξο πρόδωσε και κατέστρεψε την Ελληνική εργατική τάξη και τους συνταξιούχος με την πλάτη των επίορκων δημοσιογράφων και συνδικαληστών

Την αντέχουν οι συνδικαλιστικές ελίτ των βολεμένων Νεοδημοκρατών, Πασόκων, Συριζέων και κουκουέδων;
 
Τα πλέον «μαχητικά» σωματεία του κλάδου μας και οι συνοδοιπόροι τους που στο όνομα της δήθεν επαναστατικής δημοκρατίας τους και του εργάτη, διέλυσαν όλες της Ελληνικές επιχειρήσεις τι θα κάνουν;

Άμεσα, εδώ και τώρα να σταματήσουμε: την δυνατότητα υλοποίησης εφαρμογής από τις επιχειρήσεις, να αντικαταστήσουν το εναπομείναν προσωπικό και στη θέση του να προσλάβουν μέσω των «Εταιρειών Προσωρινής Απασχόλησης - ΕΠΑ» ανέργους χωρίς το βάρος ΣΣΕ, μισθών και ασφαλιστικών εισφορών για τα οποία υπόχρεος είναι ο άμεσος εργοδότης δηλαδή η ΕΠΑ.

Και τώρα η είδηση διαβάστε προσεκτικά 
Μετά τις εκλογές και για ευνόητους λόγους, η διοίκηση του ΔΟΛ προχωράει σε νέες απολύσεις εργαζομένων παρά την σωρεία αποφάσεων των δικαστηρίων.

Μεταξύ των κληθέντων από την διοίκηση που απολύθηκαν είναι η Κουτελάκη Κατερίνα (δημοσιογράφος) και ο Παναγιώτης Δρίβας (τ. εκπρόσωπος δημοσιογράφων εργαζομένων στο ραδιοσταθμό "ΒΗΜΑ FM") και ενεργό μέλος της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΟΛ.

Η επιχειρηματική, προνομιακή, μονοπωλιακή ανάπτυξη του μιντιακού κατεστημένου της συστημικής προπαγάνδας, έχοντας διασφαλισμένες εκατοντάδες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από κεφαλαιακές εισροές - αναχρηματοδοτήσεις, που συνοδεύονται από πληθώρα μνημονικών κανονιστικών ρυθμίσεων «πρόνοιας» υπέρ των εργοδοτών, δίνει το στίγμα της εμπράγματης επιχειρηματικής ανάπτυξης που βασίζεται στην στοχοποίηση και την ανθρωποφαγία.

Όλα για το μιντιακό καρτέλ της διαπλοκής «φτηνής ανάπτυξης» μέσα από το σκλαβοπάζαρο της αγοράς εργασίας, με ενοικιαζόμενους απασχολήσιμους είλωτες στο μνημονιακό πρότυπο που κατά κόρον διαφημίζουν.

Παρεμπιπτόντως η χώρα μας παραπέμπεται στο εδώλιο της Διεθνούς Συνδιάσκεψης Εργασίας (Δ.Σ.Ε), για παραβίαση θεμελιωδών εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. 

Οι προστάτες (νταβατζήδες των εργαζομένων καλέτου συστήματος, δημοσιογράφοι και συνδικαληστές τώρα που τους ξεζούμισαν και τους πετάνε και αυτούς έξω, θα κάνουν το σύστημα ορατό;;;;

Τι περιμένουν;;; να φτάσουν οι αυτοκτονίες τις 200.000 χιλιάδες και να χάσουμε οριστικά και αμετάκλητα την εθνική μας ανεξαρτησία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------