Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Θερίζει η φυματιωση από τους λαθρομετανάστες και στην Ιταλία

Ακόμα Πέντε Ιταλοί αστυνομικοί βγήκαν θετικοί στο τεστ για το βακτήριο της φυματίωσης αφού συμμετείχαν σε επιχειρήσεις για την διάσωση και μεταφορά λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Κατάνης της Σικελίας.

Η είδηση δόθηκε από το συνδικάτο της αστυνομίας Sap, το οποίο διέρρευσε ότι μπορεί να κινηθεί δικαστικά κατά του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών. «Το υπουργείο Εσωτερικών απέκρυψε ότι κατά τις πρόσφατες επιχειρήσεις αποβίβασης λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Κατάνης είχαν διαγνωσθεί και άλλα κρούσματα φυματίωσης», προσθέτει σε επίσημη ανακοίνωσή του το συνδικάτο Sap.

Άλλα οκτώ μέλη του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας τα οποία συμμετέχουν στην επιχείρηση Mare Nostrum, περισυλλογής λαθρομεταναστών έχουν προκύψει θετικά στο τεστ για το βακτήριο της φυματίωσης και τρεις άνδρες έχουν αναπτύξει την ασθένεια. 

Δεν μας φτάνουν αυτοί που στέλνει το τουρκικό κράτος από τα παράλια της Τουρκίας τώρα «μαζεύουμε» και αυτούς που θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες!
Και όμως συνέβη και αυτό στην ανύπαρκτη αυτή χώρα που λέγετε Ελλάδα
Πιο συγκεκριμένα 147 λαθρομετανάστες βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας όταν
βάσει της πάγιας διαδικασίας τηλεφώνησαν στο διεθνή αριθμό 112 για να "διασωθούν!!".

  Εντοπίζονταιαπό το Λιμενικό Σώμα της Μάλτας και λίγο αργότερα τους περισυνέλεξε το  υπό σημαία Μάλτας motor tanker “SOUTHERN SPIRIT”.

Ωστόσο και για λόγους που έχουν κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά! Στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι, να «νομιμοποιηθούν» να μπορούν να ψηφίζουν και όποιον πάρει ο χάρος και φυσικά μετά τον αποικισμό θα απαιτούν την κατασκευή ακόμα μεγαλύτερων τζαμιών στην Αθήνα..Δίπλα στην Ακρόπολη ή στην θέση του Παρθενώνα.

Αθήνα κέντρο οδός Σταδίου και Μητροπόλεως
Λαθρομετανάστες έρχονται κατά χιλιάδες σε καθημερινή βάση και ζητάνε ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου που εμείς τους δίνουμε. Ο εποικισμός και ή αλλοίωση τού Ελληνικού πληθυσμού κορυφώνεται, και οι νεοέλληνες δεν δίνουν καμία σημασία στον Νο1 εθνικό κίνδυνο. Νομίζουν οι περισσότεροι από εμάς ότι θα την γλυτώσουν.  
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------