Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μοίρασαν τον κόσμο και περιλαμβάνουν την Ελλάδα στην Ισλαμική επικράτεια!

Οι κίνδυνοι από αυτή την ισλαμική επέλαση και οι σπίθες μιας τεράστιας φωτιάς που έχει ανάψει στην Μέση Ανατολή, να μην αμφιβάλουμε ότι θα επεκταθούν και προς την δική μας πλευρά.

Η ύπαρξη στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων φανατικών μουσουλμάνων ισλαμιστών που είναι επιρρεπείς στα κηρύγματα των Τζιχαντιστών, δείχνει το πόσο εγκληματική και αντεθνική ήταν η πολιτική έναντι της λαθρομετανάστευσης που ασκήθηκε επί δεκαετίες από τις λαθρολάγνες ελληνικές κυβερνήσεις που μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα δεν υπηρετήσαν.

Και το πιο φοβερό, οι ίδιοι που κατέστρεψαν αυτή την χώρα εξακολουθούν να την κυβερνούν και να την σπρώχνουν στην «φωτιά» της ισλαμικής λαίλαπας με τα γνωστά αντιρατσιστικά νομοσχέδια, τα τμήματα ισλαμικών σπουδών, και τα πληρωμένα ανθελληνικά τσιράκια τους κ.α.

Τουρκικό δημοσίευμα ξεσκεπάζει τους στόχους του Ισλάμ και τα σχέδια για την ισλαμική αυτοκρατορία που σχεδίασαν και υλοποιούν μέσω των φανατικών πολεμιστών της τζιχάντ.

Ο εκπληκτικός αυτός χάρτης, (που δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα Vatan), περιλαμβάνει τη αυτοκρατορία των φανατικών ισλαμιστών, όπου θα εγκαθιδρύσουν όπως ευαγγελίζονται τον νόμο της Σαρία και φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις των ισλαμιστών Τζιχαντιστών να εδραιωθούν και να κατακτήσουν την Ελλάδα μας τους οποίους σημειωτέον βοήθησαν στην άνδρωση τους χώρες όπως η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------