Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ντροπή σε όσους θέλουν να λέγονται συνδικαλιστές

Κάθε μέρα που περνά δεκάδες επιχειρήσεις αναγκάζονται να "κατεβάσουν ρολά", επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο δημόσιο (εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ κλπ ) αλλά και μισθολογικά απέναντι στους υπαλλήλους τους.

Οι κομματικοί συνδικαληστές και δημοσιογράφοι, το ότι παραπλάνησαν και κατέστρεψαν το σύνολο των απλών Ελλήνων εργατών και τους οδήγησαν στην φτώχεια την ανεργία και την...αυτοκτονία, δεν το θυμούνται.

Βάλε καλά στο μυαλό σου Έλληνα εργαζόμενε,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ.

 Να παρακαλάς για μια θεσούλα πείνας, να ταπεινώνεσαι για ένα μεροκάματο, να ξεφτιλίζεσαι για ένα πιάτο φαγητό, να μην μπορείς να συντηρήσεις την οικογένεια σου.

Δεν θέλουν το καλό σου, αυτό που θέλουν απελπισμένα είναι η ΨΗΦΟΣ   ΣΟΥ που τους την παρέχεις απλόχερα, μιας και έδωσες την συμφωνία σου για να σου συμβούν όλα αυτά που σου συμβαίνουν.

Έλληνα,  ανέλαβε τις ευθήνες σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και σταμάτα την κλάψα, όπως επίσης σταμάτα να ακούς τους ακριβοπληρωμένους δημοσιογραφίσκους, τους λαθρολάγνους συνδικαληστές και τις σοβαροφανείς φάτσες των πολιτικών, αφού η κύρια δουλειά τους είναι να σε κάνουν να συμφωνήσεις και κατά συνέπεια να υποκύψεις, στο ότι δεν υπάρχει διαφυγή από τον παραλογισμό που έντεχνα σου πλασάρουν.

Σου πετάνε ένα κομματάκι δόλωμα, αλλά ταυτόχρονα φροντίζουν να αγνοείς ό,τι το τηγάνι είναι ήδη στην φωτιά και σε περιμένει μαζί με τα παιδιά σου, τα εγγόνια και τα δισέγγονα σου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------