Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Καλέ, εσύ αλητάκο, γιατί έγινες δημοσιογράφος;

Ο κομματικός συνδικαλισμός στους δημοσιογράφους, ταυτίζεται με την πολιτική αμηχανία, του συνταγματικού τόξου που βγήκε από την τριπλή κάλπη του Μαΐου.

Η ανθελληνική πολιτική εξουσία μέσω των δημοσιογράφων, με όπλο την επικοινωνία στήνει μηχανή προπαγάνδας που καταπίνει την αντικειμενική ενημέρωση, με ευθύνες όμως οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στο δήθεν δημοκρατικό κυβερνητικό τόξο και πράσινα άλογα. αλλά σε όλα τα ΜΜΕ και στην μαφία της ενημέρωσις.

Ταυτόχρονα στα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ τα δελτία ειδήσεων, πάνε περίπατο αφού δεν πουλάνε πλέον και έχουν τζάμπα ποδόσφαιρο, λαθρολάγνουν, αδελφές, Τούρκικα, τηλεπερσόνες και σκουπίδια.

Αυτό που γίνεται τώρα στην ενημέρωση και στην Ελληνική δημοσιογραφία και κυρίως με το χοντροκομμένο τρόπο που επιχειρείται, ίσως να μην είχε τόση σημασία αν η Ελλάδα δεν αποτελούσε πειραματόζωο και αν στον κλάδο της Ενημέρωσης δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί παπαγάλοι της υποδούλωσης του Ελληνικού λαού.

Το κόλπο όμως συνεχίζετε, με τις αυτοκτονίες να έχουν φτάσει της 10.000 χιλιάδες, την ανεργία στο 28,75% , εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες επιχειρήσεις, μαζικό ξεπούλημα εθνικής περιουσίας, και με την προπαγάνδα των εθνοπροδοτών Ελλήνων δημοσιογράφων να θέλει να οδηγήσει την κοινωνία και την χώρα οριστικά σε δρόμο χωρίς επιστροφή.

Όλα αυτά τα δημοσιογραφικά, συνδικαληστικά, πολιτικά σκουπίδια βλέπουμε να οδηγούν απροκάλυπτα τη χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή και τον ελληνικό λαό να κάθετε απλά και να παρακολουθεί τα γεγονότα. Έχει υποστεί ο λαός μια ψυχική και πνευματική καθίζηση, σε σημείο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Αν δεν καταλάβουμε ότι δεχόμαστε πραγματική πολεμική επίθεση και δεν αντισταθούμε, τότε δυστυχώς πολύ σύντομα, εμείς οι ίδιοι θα παραδώσουμε την πατρίδα μας αμαχητί.

Δεχόμαστε σαν έθνος μία επίθεση, με όπλα που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όπλα οικονομικού πολέμου, όπλα ψυχολογικού πολέμου για καταρράκωση ηθικού και όπλα ελέγχου και υποταγής συνειδήσεως.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------