Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΗΣΥΧΙΑΑΑ.... Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ.

Έλληνες δολοφονούνται και βιάζονται χωρίς να ενδιαφέρετε κανείς, την στιγμή που τα κόμματα της αριστεράς και της προόδου ασχολούνται με το “gayparade” και βγάζουν ανακοινώσεις για τον Αδάμ με τον Αδάμ και την Εύα με την Εύα.

Σε ποια χώρα θα συνέβαιναν όλα αυτά τα αίσχη και δεν θα είχε γίνει χαμός; Στο Ελλαδιστάν όχι μόνο δεν τρέχει τίποτα άλλα είναι υπερήφανοι για όσα συμβαίνουν και τα καλύπτουν κιόλας.-

Στο Ελλαδιστάν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις ανενόχλητος αρκεί να μην πεις ότι είσαι Έλληνας και αγαπάς την πατρίδα σου

-----------------------------------------------
Έσπασε το τζάμι της πόρτας και μπήκε μέσα.
Η 80χρονη Ελληνίδα άκουσε τον θόρυβο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Δε φανταζόταν ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες της στιγμές.

Σύμφωνα με το EviaNews, ο λαθρομετανάστης δολοφόνος δεν περίμενε να την βρει ξύπνια και ξαφνιάστηκε όταν την είδε.

Με τον γκασμά που είχε στα χέρια, την κυνήγησε και όταν την έπιασε στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε να την χτυπά με μανία στο κεφάλι μέχρι που ξεψύχησε!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος , ένα παντελόνι φόρμας, ένα μπουφάν, ένας μάλλινος σκούφος και ένα ζεύγος αθλητικών υποδημάτων που φορούσε ο δράστης κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.
--------------------------------------------------
Σοκάρει ο απίστευτος εφιάλτης που βίωσε 46χρονη Ελληνίδα στο Ρέθυμνο.  
Η 46χρονη επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός, κάνοντας χρήση άγριας σωματικής βίας και κτυπώντας την με μίσος την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο και τη βίασε.

Όμως η κτηνωδία του και η επίθεση απίστευτης αγριότητας δεν τελείωσε εκεί!
Ο δράστης, για να κάμψει την αντίσταση του θύματος, προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της μα δύναμη στο έδαφος!

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, η γυναίκα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα. Η γυναίκα, νοσηλεύεται, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
-------------------------------------

Λαθρομετανάστης, συνελήφθη για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών το απόγευμα του Σαββάτου στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, ένας 52χρονος Πακιστανός για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονης Ελληνίδας.
Πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντος, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με περιφερειακό εξοπλισμό, τρία κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες ενεργοποιημένες κάρτες sim καθώς και έξι ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων – DVD.
Πηγή: dimokratiki.gr
--------------------------------------- 

Είναι καιρός να κατανοήσει κάθε Έλληνας πόσο επικίνδυνο για την Πατρίδα μας είναι το συνονθύλευμα των ανθελλήνων της προδοσίας και της λαθρομετανάστευσης.
Η λαθρολάγνα αριστερά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο στην Σύρο έξω από τα δικαστήρια. Εκατοντάδες οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια της Σύρου και διαδήλωσαν υπέρ του κτήνους από το Πακιστάν που βίασε, κατέστρεψε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την ανήλικη Μυρτώ. 

Ο Πακιστανός μεταφέρθηκε με μεγάλη αστυνομική προστασία στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Σύρου. Στον περίγυρο της Πλατείας Μιαούλη είχαν συγκεντρωθεί μέλη και οπαδοί του Σύριζα, του «Ανορθόδοξου Αγώνα» αλλά και του «Αντιφασιστικού Μετώπου» για να σταθούν στο πλευρό του πακιστανικού τέρατος που κατέστρεψε την 17χρονη Ελληνίδα Μυρτώ.
 
Σκοπός της συγκέντρωσης των ανθελλήνων ήταν να συμπαρασταθούν στον Πακιστανό.
Την ίδια ώρα το θύμα του, η ανήλικη Ελληνίδα, βρίσκεται ακόμα σε τραγική κατάσταση και κανένα κόμμα δεν έχει κάνει καμία συγκέντρωση συμπαράστασης για την 17χρονη Ελληνίδα Μυρτώ..

Εάν όλα αυτά τα θύματα δεν ήταν Έλληνες θα είχαν ξεσηκώσει όλη την Ελλάδα και θα είχε ισοπεδωθεί όλη η Αθήνα. Παίζουν βρόμικο παιχνίδι εις βάρος των Ελλήνων και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου..

 Έλληνες πολύ προσοχή στα παιδιά σας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------