Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Στις υποψίες για τους δημοσιογράφους και τους συνδικαληστές υπήρχε και η σκέψη της «σύστασης εγκληματικής οργανώσεως»

Ο άνθρωπος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένα βιολογικό σύστημα εισροών και εκροών, δράσεων και αντιδράσεων. Όπως η πρόσληψη της τροφής και αέρα δίνει ζωή στον οργανισμό, έτσι και η πρόσληψη πληροφορίας από τον εγκέφαλο, τον καθοδηγεί στις αποφάσεις του και στις κινήσεις του, που είναι απαραίτητες για τη ζωή του και τα συμφέροντά του. 

Αν για παράδειγμα υπάρχει η πληροφορία ότι δεν πρέπει να μεταβούμε σε συγκεκριμένο μέρος, γιατί π.χ. εκεί υπάρχει μόλυνση ή κρύβονται ληστές ή υπάρχει ναρκοπέδιο, προφανώς δεν θα μεταβούμε στο μέρος αυτό, έστω και αν οι πληροφορίες είναι ψεύτικες.

 Όταν επίσης, υπάρχει η πληροφορία ότι δεν πρέπει να πάρουμε μια συγκεκριμένη απόφαση γιατί αυτή θα μας καταστρέψει, τότε, σύμφωνα με τη λογική δεν θα πάρουμε αυτή την απόφαση, έστω και αν η πληροφορία είναι λανθασμένη.

Σύμφωνα με βασικό ηθικό, αλλά και συνταγματικό κανόνα, τα ΜΜΕ πρέπει να μεταφέρουν σωστές και αντικειμενικές πληροφορίες, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να πάρουν σωστές αποφάσεις.

Όταν όμως ένα ΜΜΕ μεταφέρει εσκεμμένα ψεύτικες ή παραποιημένες πληροφορίες για να καθοδηγήσει τους ανθρώπινους εγκεφάλους να πάρουν τις αποφάσεις εκείνες που θέλει το συγκεκριμένο ΜΜΕ, τότε υπάρχει σοβαρότατη παράβαση και το ΜΜΕ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί και να κλείσει.

Όσο εμείς ανεχόμαστε να μας τροφοδοτούν τα ΜΜΕ με εσφαλμένες ή παραποιημένες πληροφορίες, που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και όχι τα δικά μας, τόσο και γινόμαστε συνένοχοι της καταστροφής μας και της καταστροφής της κοινωνίας μας. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------