Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ Διαβάστε προσεκτικά και θα καταλάβετε.

«θολό» το πολιτικό μήνυμα που εξέπεμψε η ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε προσεκτικά και θα καταλάβετε. Ο Κουβέλης μαζί με όλη την ΔΗΜΑΡ στήριξε το Β' μνημόνιο γνωρίζοντας ότι θα πατώσει στης εκλογές.

Το αν θα πάτωνε στης εκλογές δεν τον ένοιαζε γιατί έκλεισε συμφωνίες, βόλεψε αρκετά στελέχη και παρατρεχάμενους του στα υπουργεία και στο δημόσιο, ενώ είχε ήδη προσυμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να γίνει μετά την παραίτηση του ο επόμενος ακομμάτιστος;;;!!! πρόεδρος της δημοκρατίας μας για να ακολουθήσει ομαλά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με την στήριξη των ΜΜΕ στης επόμενες βολευτικές εκλογές.

Είναι γνωστό τι θέλουν, τι επιδιώκουν και πως τα σχέδια τους ευοδώνονται και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Μόλις μοιράσουν και όλες τις ιθαγένειες και αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου τα ταξικά μας αδέλφια κατά ΚΚΕ μεριά, Έλληνα τελείωσες, θα έχεις καταστρέψει ακόμα και τα παιδιά των παιδιών σου και όλες τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων.-

Θέλουν να τελειώσουν όσο ποιο γρήγορα γίνετε με τον Ελληνικό λαό και να δημιουργήσουν στην χώρα μας ένα αμάλγαμα όλων των ισλαμικών λαών για την δημιουργία ενός νέου υβριδίου που θα ζει σαν σκλάβος στην γη των Ελλήνων.

 Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν ούτε μπροστά στις χιλιάδες αυτοκτονίες, και τα εκατομμύρια ανέργων και εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Και γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς και εμπόδιο στα σχέδια τους.  Μην ξαφνιάζεστε που δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή μας τον «πολιτισμό» μας και μας υπολογίζουν μόνο σαν δούλους.

Λογικό είναι, για τον τρόπο που σκέφτονται, αυτή είναι η φύση τους αλλά και οι εντολές που ακολουθούν, άλλωστε ήμαστε ο μόνος λαός παγκοσμίως που έχει χάσει την εθνική του κυριαρχία και σε λίγο ολοκληρώνετε ο αποικισμός της χώρας μας χωρίς καμία αντίδραση αρκεί να μην μας πουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------