Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Νέα καταγγελία για ΕΣΗΕΑ, σιωπή στα καθεστωτικά ΜΜΕ, καμία αντίδραση από τους συνδικαληστές

Ακόμα και απλή πολίτες με επιστολή τους στον Σίμο Κεδίκογλου καταγγέλλουν πως η ΕΣΗΕΑ έχει παραχωρήσει εδώ και χρόνια σε αναρχικούς νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ζαΐμη 11.  

Η ΕΣΗΕΑ πλήρωνε με τα χρήματα της Ένωσης στους καταληψίες ακόμη και το λογαριασμό του ρεύματος για τις καταλήψεις!!!

Μάλιστα όπως αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο υπόγειο του κτιρίου οι καταληψίες αποθηκεύουν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων-τα οποία όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους τα δίνουν σε αλλοδαπούς και εκείνοι τα πουλούν στην οδό Στουρνάρη-, βόμβες μολότοφ και διάφορες ουσίες.

Οι κάτοικοι υπενθυμίζουν μάλιστα πως το υπουργείο πολιτισμού πριν από αρκετά χρόνια είχε δώσει 500.000 ευρώ χρήματα του Ελληνικού λαού για την αποκατάσταση του δυόροφου νεοκλασικού κτιρίου, το οποίο πλέον έχει παραδοθεί στους καταληψίες.

Μάλιστα σε μία απλή περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να εντοπίσει φωτογραφίες από τις μεγάλης έκτασης καταστροφές που έχει υποστεί το εσωτερικού του κτιρίου.

Η αστυνομία σε έφοδο που είχε πραγματοποιήσει το 2010 είχε εντοπίσει στο κτίριο αντιασφυξιογόνες μάσκες, κουκούλες και γάντια, ενώ στο χώρο υπήρχε και μεγάλος αριθμός από μπουκάλια που προορίζονταν για την κατασκευή μολότοφ.

Η δημοκρατία στα καλύτερά της.
Έχουν καταστρέψει τα πάντα

Κάτω τα ξερά σας από την Ελλάδα μας.
Πιστεύουμε ότι η κυριότερη αιτία της ασυλίας που απήλαυσε η δημοσιογραφική μαφία οφείλεται στο ανθελληνικό αριστερό μακρύ χέρι του συστήματος. Σε αυτό το μνημείο σταλινισμού και παράνοιας που ονομάζεται αριστερό, ανθελληνικό, λαθρολάγνο, μνημονιακό μέτωπο συνταγματικού τόξου.
Κάναμε το σύστημα ορατό.
Τι δεν καταλαβαίνεις; 




Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------