Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

"Η κατάσταση είναι απελπιστική αλλά όχι σοβαρή".

«Καλύτερα πλούσιος και υγιής, παρά φτωχός και Έλληνας»
Η πλάνη των βλαμμένων δημοσιογράφων, συνδικαληστών και λαθρολάγνων αριστεριστών, κομμουνιστών μας βοηθά να δούμε καλύτερα το βασικό πρόβλημα της Ελληνικής πραγματικότητας. Η αποκαθήλωση των «έγκυρων» τηλεαναλυτών, δημοσιολόγων και λοιπών τηλεοπτικών περσόνων είναι συγκλονιστική.

Είστε αυτό που δεν θέλουμε και δεν θα γίνουμε ποτέ!
Μέχρι σήμερα εγκαλούνταν για «προπαγάνδα», «χειραγώγηση» ή για τους ρόλους τους ως perfumer στα σόου της ενημέρωσης στη στημένη και σκηνοθετημένη τηλεδημοκρατία τους.

Εδώ και μερικούς μήνες οι έχοντες την κυριαρχία του τηλεοπτικού αέρα, κατά παραχώρηση από τους κατέχοντες τα media, καταρρέουν με πάταγο. Με δική τους ευθύνη και χωρίς επίσης να ντρέπονται που διατηρούν τον χαρακτηρισμό του δημοσιογράφου.

Δύσκολο πράγμα ο απογαλακτισμός;
Το μόνο που κάνουν και το δηλώνουν περήφανα, στα μούτρα των τηλεθεατών, ακροατών, αναγνωστών τους, είναι πως αποκρύπτουν ειδήσεις γιατί έτσι προστάζει το κομματικό τους καθήκον ή γιατί έτσι τους ζητήθηκε από τα οικονομικά συμφέροντα

Το μόνο που κάνουν είναι να πετάνε στο καλάθι όλες τις ειδήσεις από την κοινωνία και να μαγειρεύουν-σκηνοθετούν τις πληροφορίες που έρχονται από την πολιτική ή οικονομική εξουσία.

Ο μαρξισμός είναι η θρησκεία των τεμπέληδων
Φροντίζουν πολύ γρήγορα να συκοφαντήσουν, αλλάξουν και παραχαράξουν ειδήσεις και πληροφορίες που κατάφεραν να περάσουν -συνήθως ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ- από τον ολοκληρωτικό έλεγχο που έχει επιβάλει το Μαξίμου και τα οικονομικά συμφέροντα στη ροή της καθημερινής ενημέρωσης.


 Τα στομάχια μας δεν τα λυπάστε;
Όλοι αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι και είναι πια καιρός αυτό να πιστοποιηθεί με όλους τους τρόπους και παντού. Οι ίδιοι εξάλλου δηλώνουν πως είναι κομματικοί και ελεγχόμενοι. Θα φοβηθούμε εμείς να τους αποχαρακτηρίσουμε;
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------