Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Δημοσιογράφοι και συνδικαληστές το ίδιο συνδικάτο........

Χρειάζεται ο αγώνας να γίνει υπόθεση του κάθε χώρου δουλειάς.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ανεξαρτήτου ειδικότητας να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και συλλογικά όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας.

Μην τρέφουμε αυταπάτες,Είναι ανάγκη τώρα να βγούνε συμπεράσματα για το ρόλο των ανεπάγγελτων κομματικών συνδικαληστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, και των υποστηρικτών τους, που βρίσκει στήριγμα η ανθελληνική λαθρολάγνα προπαγάνδα τους από τα ΜΜΕ για να ξεπουλάει τον ιδρώτα μας.

Απόδειξη της κομματικής συντεχνίας συνδικαληστών-δημοσιοκάφρων είναι ότι παρόλο που η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κυκλοφορεί κανονικά στα περίπτερα οι περίπου 800 εργαζόμενοι, δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα, αποζημιώσεις, δεν έχουν κολληθεί ένσημα επίσχεσης.

Ακόμα και οι συνάδελφοι στην εταιρία "ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ" όπου εκδίδει αυτή την στιγμή την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, είναι και αυτοί απλήρωτοι για μήνες.

Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα από αγώνες και γνωρίζουν των βρόμικο ρόλο των κομματικών εργατοπατέρων.

Το ταξικό κίνημα γνωρίζει καλά να επιλέγει.
Δηλώνουμε στα κομματόσκυλα του κλάδου και στα τσιράκια τους ότι δεν σκοπεύουμε να ζήσουμε με το επιδόματος αφερεγγυότητας όπως άρχισαν να μας προετοιμάζουν για να το δεχτούμε σκύβοντας το κεφάλι σαν τελική λύση οργανώνοντας το αντεργατικό ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ για να έχει να γράψει και κάτι ο ριζοσπάστης.

Οι Έλληνες εργάτες θα νικήσουν
Να τεθεί τέρμα στη δικτατορική διακυβέρνηση της χώρας, που είχε οδηγήσει σε εξαθλίωση μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------