Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Συνελήφθησαν δυο τυπογράφοι για πλαστογραφία, απάτη και απιστία

Ο ένας τυπογράφος από την Βάρη, ηλικίας 44 ετών κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και απιστία, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο δεύτερος τυπογράφος, ηλικίας 52 ετών που δήλωσε βοηθός του πρώτου κατηγορείται για απλή συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα.
Δυο υπάλληλοι – ελεγκτές κομίστρου της Ανώνυμης Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) και δύο ιδιώτες – τυπογράφοι, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση κατάρτισης πλαστών βεβαιώσεων παράβασης και εικονικής επιβολής προστίμων σε επιβάτες με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου εισοδήματος.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι, ο 31χρονος και ο 32χρονος, τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2013 είχαν προβεί σε κατάρτιση πλαστών μπλοκ βεβαίωσης παραβάσεων προκειμένου να αποκομίζουν παράνομα οικονομικά οφέλη.

Τα μπλοκ προμηθεύονταν, έναντι οικονομικού αντιτίμου, από 44χρονο τυπογράφο στην περιοχή της Βάρης, από τον οποίο είχαν επίσης προμηθευτεί και μια σφραγίδα κόκκινου χρώματος, με την οποία θεωρούσαν την πράξη βεβαίωσης προστίμου κατά το ήμισυ. 

Όπως επίσης προέκυψε, οι δυο υπάλληλοι, παράλληλα με τα καθήκοντα του οδηγού εκτελούσαν από κοινού εθελοντικά υπηρεσία ελεγκτή, και συγκεκριμένα τουλάχιστον δύο (2) φορές την εβδομάδα, αποκομίζοντας την κάθε φορά παράνομο χρηματικό όφελος από διακόσια (200) ευρώ έως τριακόσια πενήντα (350) ευρώ έκαστος.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί (22-06-2014) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------