Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος τους νεκρούς της Μάχης των Θερμοπυλών

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που απέστειλε το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έδωσε συνάντηση με την ιστορία, τιμώντας τους Αθάνατους Ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών.


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε αγωνιστικό μήνυμα στους χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους Αθάνατους υπερασπιστές των Θερμοπυλών.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν μπόρεσε για δεύτερη συνεχή φορά να παρευρεθεί στην εκδήλωση, καθώς μετά από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης, υφίσταται τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τον Νομό Αττικής.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε το διαχρονικό μήνυμα της Μάχης των Θερμοπυλών και των μεγάλων Νεκρών που έπεσαν για τα ιδανικά της Φυλής και της Πατρίδας. Για το σύγχρονο σαθρό καθεστώς όμως είναι “έγκλημα” να τιμάς τους Αθανάτους υπερασπιστές των Θερμοπυλών. Το ανθελληνικό κράτος αποσιωπά και αδιαφορεί για την μεγαλύτερη στιγμή της Ελληνικής Ιστορίας. Εφιάλτες υπάρχουν και σήμερα και παραχωρούν “γη και ύδωρ”, την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια.


Ο Βουλευτής Αττικής και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν χρέος την υπεράσπιση της Φυλής και του Έθνους.

Στην συνέχεια για να τιμήσουν τους νεκρούς, άναψαν δεκάδες δάδες σχηματίζοντας το φλεγόμενο αρχαιοελληνικό “Λ”, σύμβολο της Λακεδαίμονος, κάνοντας την νύχτα ημέρα και κατατέθηκε στεφάνι εις Μνήμη των Ηρώων.
Η συγκλονιστική τελετή ολοκληρώθηκε με προσκλητήριο νεκρών, ενός λεπτού σιγή και την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου της Χρυσής Αυγής.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------