Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Τελευταία ευκαιρία από το υπ. Εργασίας στους Σκαναβή - Μπενέκο. 'H πληρώνετε τους εργαζόμενους ή μπαίνει η Επιθεώρηση Εργασίας

Οι ιδιοκτήτες του Ελεύθερου Τύπου, Σκαναβής και Μπενέκος, δεν παρέστησαν στην καθορισμένη για σήμερα τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας (γενικός γραμματέας υπουργείου, εργαζόμενοι εργοδότες).

Οι “εκδότες” θέλησαν δήθεν να σνομπάρουν την συνάντηση, και έστειλαν τον δικηγόρο τους. Είναι η δεύτερη φορά που δεν παρίστανται. Πριν από εβδομάδες, προφασίστηκαν ότι δεν μπορούσαν, και έτσι αναβλήθηκε για σήμερα.

Είναι φανερό ότι δεν θέλουν να πάνε, τόσο γιατί δεν θέλουν να δεσμευθούν απέναντι στους εκπροσώπους του κράτους, όσο και επειδή δεν θέλουν να δεσμευθούν σε τίποτα ώστε να συνεχίσουν να κρατάνε απλήρωτους τους εργαζόμενους (εδώ και σχεδόν 3,5 μήνες).

Οπως πληροφορούμαστε, στη συνάντηση ο δικηγόρος εκπρόσωπός τους επιχείρησε να υποβαθμίσει το πρόβλημα, και δεν δεσμεύθηκε σε τίποτα, ούτε και για το πότε θα πληρώσουν οι “εκδότες” τους εργαζόμενους.

Αποτέλεσμα εικόνας για απλήρωτους τους εργαζόμενουςΑποτέλεσμα εικόνας για απλήρωτους τους εργαζόμενους

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------