Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ: «’Εθνος», «’Εθνος της Κυριακής» και «Ημερησία» ΜΕ 3.500.000


Ο Ιβάν Σαββίδης, με την εταιρεία Dimera, αγόρασε τα σήματα των εντύπων της ΠΗΓΑΣΟΣ, δηλαδή του «Έθνους», τους «Έθνους της Κυριακής» και της«Ημερησίας», τα οποία τέθηκαν σήμερα σε πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. 

Τα τρία σήματα κατακυρώθηκαν στην εταιρία του Ιβάν Σαββίδη έναντι προσφοράς 3.580.000 ευρώ που ήταν και η μοναδική που υποβλήθηκε κατά την διαδικασία στο Ειρηνοδικείο και μάλιστα λίγο πριν λήξει ο χρόνος για τις προσφορές. 

Σημειώνεται πως πρόκειται για τα πρώτα έντυπα που αποκτά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε αγοράσει από την οικογένεια Μπόμπολα και ποσοστό 19,63% του τηλεοπτικού σταθμού «Mega». 

Επίσης η διαδικασία ανέδειξε τον δικηγόρο Χρήστο Χαντζαρίδη κάτοχο των 678.736 μετοχών της εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών ΑΝΩΣΗ ΑΕ. Η προσφορά του δικηγόρου είχε κατατεθεί χθες και αφορούσε ποσό 25.000 ευρώ, ενώ οι επίμαχες μετοχές έβγαιναν από την τράπεζα σε πλειστηριασμό με αρχική τιμή 20 χιλιάδες ευρώ.
Για όλες τις άλλες μετοχές που κατέχει η ΠΗΓΑΣΟΣ, πλην εκείνων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που είναι εκτός διαδικασίας, δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και έτσι για αυτές ο πλειστηριασμός ματαιώνεται.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------