Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΠΟΡΙΣΜΑ – ΦΩΤΙΑ! Δόθηκαν Συντάξεις Από Το Παράθυρο – Χιλιάδες Οι Περιπτώσεις!

Αληταραδες και κομματόσκυλα  κυβερνάνε την χώρα

Σκάνδαλο μεγατόνων για επικουρικές συντάξεις που βγήκαν παράνομα και αφορούν σε τουλάχιστον 900 με 1.000 αποφάσεις για αιτήσεις μετά την 1/1/2015, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο τρόπος υπολογισμού και οι δείκτες θνησιμότητας που προβλέπει ο νόμος, αποκαλύπτεται με τον πλέον επίσημο τρόπο σε εμπιστευτικό πόρισμα του ΕΤΕΑ.

Οι συντάξεις που βγήκαν είναι παράνομες και μάλιστα βγήκαν εκτός σειράς από τη λίστα αναμονής στην οποία αθροίζονται αυτή τη στιγμή 126.022 ασφαλισμένοι, οι οποίοι προηγούνται, γιατί έχουν κάνει αίτηση μέχρι 31/12/2014 και οι συντάξεις τους βγαίνουν με τον παλιό τρόπο και όχι με το νέο σύστημα.

Συχαμενα κομματόσκυλα 
Πανικός
Η αποκάλυψη του θέματος από τον Ελεύθερο Τύπο έφερε πανικό στη διοίκηση του ΕΤΕΑ, ενώ το υπουργείο Εργασίας τηρεί αιδήμονα, ως και ένοχη σιωπή, για τις διαστάσεις που παίρνει η υπόθεση μετά και το πόρισμα-βόμβα. Ο πανικός της διοίκησης έφτασε σε σημείο να εγκαλεί στελέχη με μακρά και πολύχρονη θητεία (πέραν των 35 ετών) στα ασφαλιστικά ταμεία και να τα προειδοποιεί με κυρώσεις, επειδή έχουν την τόλμη να εκφράζουν δημόσιο λόγο για όσα συμβαίνουν σε ένα Ταμείο που πολλοί το χαρακτηρίζουν ως η «παράγκα» του ασφαλιστικού συστήματος.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------