Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

η επιτομή της καταστροφής της χώρας και πώς αυτή δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσει κεφάλι.

Ειναι δυνατόν όλος ο πλανήτης να ψάχνει τους ιδιοκτήτες 3 τόνων πρέζας και στην Ελλαδα να απειλούνται και να στοχοποιούνται όσοι το ερευνούν;

Ειναι δυνατόν να ανοίγει πυρ Ελληνικο πλοίο κατά Τουρκικού Πρεζεμπορικου, με την πλήρη κάλυψη διπλωματικά , των ΗΠΑ, μετα απο σήμα της DIA κι (ίσως και της CIA, λόγω της πιθανής εμπλοκής του ISIS) και στην Ελλαδα τα ΜΜΕ και ορισμένοι πολιτικοί να επιτίθονται στο Λιμενικό και στους Εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση;

Είπαμε ότι δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με βασική ιστορική γνώση και ηθική του μέσου όρου να υποστηρίξει την φασιστική Τουρκική πολιτική.

 Στίβουμε λοιπόν το μυαλό μας να δούμε ποιός μπορεί να είναι ο λόγος που ντόπιοι παράγοντες προωθούν τα Τουρκικά συμφέροντα.

Στο εξωτερικό όλες οι περιπτώσεις έχουν εξηγηθεί τεχνοκρατικά: Άλλος έχει μετοχές σε εταιρείες Τουρκικών συμφερόντων, άλλος επένδυσε στα κατεχόμενα, άλλος χρηματίστηκε, άλλος ικανοποιεί τα σεξουαλικά του βίτσια.


Θυμηθείτε τώρα ένα προς ένα τα ονόματα των πολιτικών που φαίνεται να έχουν εμπλακεί με τη Siemens. 

Οι «Γερμανοτσολιάδες» όπως τους αναφέρουμε συχνά. Ποιές θέσεις έχουν για την Τουρκία. Ποιές ακριβώς ήταν και οι έμπρακτες ενέργειες τους. Σκεφθείτε προσεκτικά ένα – ένα τα ονόματα… θα εκπλαγείτε.

Εδώ η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε ακόμα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις πολιτικών διεθνώς για να εκβιάσει και να περάσει τις θέσεις της. 

Τι καλύτερο να γνώριζε ποιοί Έλληνες πολιτικοί έχουν χρηματιστεί. Και πως θα το χρησιμοποιούσε.

Έχουμε πει ότι η υπόθεση της Siemens είναι μια ιστορία ντροπής και σήψης. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα λοιπόν να χρησιμοποιήθηκε σαν όχημα για να ελέγχει τους Έλληνες πολιτικούς.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------