Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ: ΣΤΙΣ 9:00 Μήτσος, ΣΤΙΣ 9:05 Λούλα

Τι προβλέπει όμως το νομοσχέδιο των συριζοκαμμένων, που θα ψηφίσει και η νουδούλα;
Η «διόρθωση» φύλου θα γίνεται με μια απλή αίτηση του ενδιαφερομένου, χωρίς να είναι απαραίτητες η χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου και η πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου, από την ηλικία των 17 ετών.
Στο νομοσχέδιο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:
«Για τη διόρθωση του καταχωρημένου φύλου δεν απαιτείται να βεβαιώνεται ότι το πρόσωπο έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική επέμβαση. Δεν απαιτείται επίσης η οποιαδήποτε προηγούμενη εξέταση ή ιατρική αγωγή που σχετίζεται με τη σωματική ή ψυχική του υγεία».
Για να το κάνουμε λιανά: ο Βαγγέλης Τρεχαγυρευόπουλος αποφασίζει ένα πρωί να γίνει… γυναίκα. Πάει, λοιπόν, στην αρμόδια υπηρεσία στις 9 η ώρα και υποβάλλει μια αίτηση που να λέει τα καθέκαστα. Μέσα σε 5 λεπτά παίρνει ένα χαρτί που λέει ότι είναι… γυναίκα και λέγεται Λίτσα Τρεχαγυρευοπούλου. Στη συνέχεια θα παρουσιάζεται αυτοπροσώπως ενώπιον του δικαστηρίου, η δήλωση θα γίνεται σε ιδιαίτερο γραφείο χωρίς δημοσιότητα, ενώ η δικαστική απόφαση θα καταχωρείται στο ληξιαρχείο με απόλυτη μυστικότητα της μεταβολής.  Στην δε νέα ληξιαρχική πράξη γέννησης δεν επιτρέπεται η αναφορά ότι μεσολάβησε «διόρθωση» του φύλου. Και με βάση τη «διορθωμένη» ληξιαρχική πράξη, οι δημόσιες υπηρεσίες θα εκδίδουν νέα έγγραφα, όπως π.χ. ταυτότητα, και θα προχωρούν στην ανάλογη τροποποίηση σε μητρώα ή καταλόγους, εκλογικούς κ.λπ.
Επιπροσθέτως, αν το πρόσωπο που διόρθωσε το φύλο του έχει παιδιά, είτε γεννημένα σε γάμο, είτε σε σύμφωνο συμβίωσης, είτε χωρίς γάμο, είτε υιοθετημένα, δεν επηρεάζεται η γονική μέριμνα. Επίσης διατηρεί του ίδιους αριθμούς φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
Ακόμα κι αν κάποια στιγμή η… Λίτσα θελήσει να ξαναγίνει… Βαγγέλης θα υπάρχει κι αυτή η δυνατότητα!
Μιλάμε για πολύ… προχωρημένα πράγματα, γι’ αυτό έχουν… ενθουσιαστεί

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------