Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

προκειμένου να καταλάβουμε τι παίζεται

To Star ενώ είχε συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό έχασε το παιχνίδι λόγω του διαγωνισμού για τις άδειες και γι’αυτό τον λόγο κατέθεσε αγωγή 32 εκατ. ευρώ κατά του Δημοσίου…


Αγωγή κατά του Δημοσίου, αλλά και ονομαστικά στο πρόσωπο των σημερινών νόμιμων εκπροσώπων του (δύο υπουργών και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας), κατέθεσε το Star Channel.

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», το Star Channel με αγωγή κατά του Δημοσίου ζητά 32,4 εκατ. ευρώ για να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη επειδή στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των καναλιών δεν πήρε άδεια και έτσι έχασε το Survivor και μαζί μ’ αυτό τα εκατομμύρια των διαφημιστικών του εσόδων.

Το κανάλι διεκδικεί με την αγωγή του συνολικά 32,4 εκατ. ευρώ από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα είναι για τη ζημιά που υπέστη το Star Channel, ήτοι 637 χιλ. ευρώ θετική ζημία και 31,7 εκατ. ευρώ αποθετική ζημία, αλλά ζητάει και 100 χιλ. ευρώ επιπλέον για ηθική βλάβη.

Η αγωγή κατατέθηκε στις 11 Ιουλίου του 2017.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------