Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Μια μικρή ιστορία σε 5 πράξεις:

 "Αγάπη μου σήμερα έκλεισα τις τράπεζες"

A. Το Ελληνικό δημόσιο αποφασίζει να γυρίσει μόνο τα μισά χρήματα από όσα είχε δανειστεί από τις Ελληνικές τράπεζες. Αυτές με χασούρα 10δων δις βάζουν λουκέτο. Οι μέτοχοί τους τα χάνουν όλα.
Β. Το Ελληνικό δημόσιο δανείζεται 40 δις από την ΕΖ για να τις ξαναστήσει στα πόδια τους ώστε να μην χαθούν και οι καταθέσεις. Γίνεται έτσι ουσιαστικά ο μόνος μέτοχός τους. 25 δια πάνε για τις 4 συστημικές τράπεζες. 15 δις κυρίως για Αγροτική & ΤΤ που τις είχαν τελειώσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις μια και ήσαν κρατικές (10 δις Αγροτική-ΠΑΣΟΚ)
Γ. Τα εν δυνάμει 25 δις των τεσσάρων τραπεζών και 20 δις στο ταμπλό πριν έρθει ο Τσίπρας γίνονται καπνός με το που τις κλείνει ο Μπαρουφάκης. Δίνονται και άλλα 5 δις για να πουληθούν.
Δ. Το δάνειο των 25 δις που είχε δώσει η ΕΖ στην Ελλάδα με ουσιαστικό ενέχυρο τις τραπεζικές μετοχές που αυτό απέκτησε με αυτά τα χρήματα....δεν έχουν πια ενέχυρο.
Ε. Ο Τσίπρας συμφωνεί στο 17άωρο που λέει κι ο Ρεντσι να ρευστοποιηθεί η Δημόσια περιουσία (κυρίως ΔΕΚΟ) μέχρι τα συμπληρωθούν τα 25 δις και να τα χαρίσει στους δανειστές.

Ουσιαστικά όλη η δημόσια περιουσία ρευστοποιείται χωρίς η Ελλάδα να εισπράξει ούτε ένα ευρώ γιατί ο Μπαρουφάκης ήθελε να πει "Αγάπη μου σήμερα έκλεισα τις τράπεζες" και γιατί ο Αλέξης με τις απίστευτες γνώσεις του νομίζει ότι ο τύπος ξέρει τι κάνει!!

Όταν λίγες μέρες μετά καταλαβαίνει τι ξεράδια ξέρει ο Μπαρουφάκης παθαίνει την ήττα της ζωής του και από τότε όπου σταθεί κι όπου βρεθεί υπογράφει τα πάντα στα τέσσερα σα σταρ του σινεμά!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------