Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Εκτεταμένη ρευματοκλοπή: Τηλεοράσεις και ραδιοφωνικοί σταθμοί κλέβανε ρεύμα

Στο όρος Αιγάλεω: Ηλεκτροδοτούνταν κλέβοντας ρεύμα εκατοντάδες κοντέινερ όπου στεγάζονταν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί πομποί.

Εκτεταμένη ρευματοκλοπή εντόπισαν τα συνεργεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) στο όρος Αιγάλεω στη θέση Πυροβολεία, σε περιοχή που βρίσκονται πάσης φύσεως κεραίες (τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές, τηλεπικοινωνιών κτλ).
 

Στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων που διεξάγουν τα συνεργεία της εταιρίας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, διαπιστώθηκε πως άγνωστοι είχαν παράνομα συνδέσει καλώδια απευθείας στο δίκτυο Χαμηλής Τάσης, απ' όπου και ηλεκτροδοτούσαν παρακείμενα κοντέινερ, όπου στεγάζονταν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί πομποί.

Οι παράνομες αυτές συνδέσεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες. 
Από την πρώτη στιγμή, ο ΔΕΔΔΗΕ συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών, με σκοπό τη συνέχιση της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των υπευθύνων.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά πως η ρευματοκλοπή εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών. Περαιτέρω, συνιστά σοβαρό ποινικό αδίκημα.

Τέλος, σημειώνεται πως η ανεύθυνη και παράνομη αυτή πρακτική, επιβαρύνει με το κόστος της απολεσθείσας ενέργειας, όλους τους υπόλοιπους συνεπείς καταναλωτές, τα κορόιδα δηλαδή.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------