Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Οι πολιτικαντηδες ντιντιδες διώχνουν τα Ελληνόπουλα από την χώρα

Η νέα έρευνα της «Adecco», σύμφωνα με την οποία 1 στους 4 συμμετέχοντες, δηλαδη το 28%, είναι άνεργος. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 37% όσων δηλώνουν άνεργοι είναι εκτός αγοράς εργασίας τουλάχιστον 1 χρόνο, πράγμα που κάνει σαφές την δυσκολία της επανατοποθέτησής τους στην αγορά εργασίας. Ωστόσο, το πιο θλιβερό εύρημα της έρευνας αφορά κυρίως την νεολαία της Ελλάδας. Αδυνατώντας να εργαστούν στην πατρίδα τους,όχι μόνο στο πεδίο των σπουδών τους αλλά γενικότερα, το 1/3 των ανέργων μεταναστεύουν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.
Είναι απόλυτα κατανοητό ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα για την ελληνική νεολαία.
Η ιδέα της μετανάστευσης έχει περάσει από το μυαλό όλων μας. Όμως μην ξεχνάς, το μέλλον της πατρίδας σου είσαι ΕΣΥ! Είμαστε όλοι εμείς οι νέοι. Το μέλλον όμως προβλέπεται δυσοίωνο αν δεν αποφασίσεις να δράσεις. Η μετανάστευση είναι η εύκολη λύση. Σήκω από τον καναπέ και την καφετέρια και πέρνα στην αντεπίθεση. Αγωνίσου για ένα καλύτερο μέλλον στο δικό σου τόπο. Θα δεις, αν περισσότεροι από εμάς σκεφτούν με αυτόν τον τρόπο όλο και κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------