Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Στα ελληνικά σχολεία έρχονται να διδάξουν ακόμα και δάσκαλοι με τακούνια!

Σε «κλινικές φύλου» οδηγούνται χιλιάδες παιδιά, έπειτα από την «πλύση εγκεφάλου» που λαμβάνει χώρα στα σχολεία σε σχέση με τον τρανσεξουαλισμού. Οι ειδικοί προειδοποιούν πως υπάρχει ραγδαία αύξηση αυτή και αυτό οφείλεται  στην προώθηση των θεμάτων τρανσεξουαλισμού με την μορφή σεμιναρίων στα σχολεία....
Όπως τονίζεται, το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στο μυαλό των παιδιών, τα οποία αναρωτιούνται για φυλετική ταυτότητά τους, η οποία σύμφωνα με την νέα ιδεολογική τάση δεν θεωρείται η βιολογική.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph» 2.016 παιδιά μεταξύ των ηλικιών 3 και 18, επισκέφτηκαν την υπηρεσία, λόγω νοητικής αναστάτωσης μετά τα μαθήματα για γκέι και τρανσέξουαλ.

Ο νους «μολύνεται»!
Ο Chris McGovern, πρώην σύμβουλος στο βρετανικό Υπουργείο Παιδείας, αναφέρει:

«Έχει γίνει πια βιομηχανία. Άνθρωποι κάνουν καριέρα, αναγκάζοντας τα παιδιά να αναρωτιούνται για το φύλο τους, σε μία ηλικία που κανονικά πρέπει να αφεθούν να είναι και να νιώθουν παιδιά. Όταν οι δάσκαλοι εγείρουν αυτά τα θέματα, τα παιδιά ενδέχεται να συγχυστούν νοητικά, να είναι δυστυχισμένα και τελικά να αποκτήσουν ψυχικά τραύματα».
  «Τα σχολεία βρίσκονται κάτω από τρομακτική πίεση, προκειμένου να δεχθούν την ‘πολιτικά ορθή ατζέντα’ (του τρανσεξουαλισμού)», 



Τα σχολεία βρίσκονται υπό πίεση, προκειμένου να επιτρέψουν την «δολοφονία» της παιδικής ψυχής και τα παιδιά να οδηγηθούν σε κλινικές, όπου «ψυχολόγοι» θα τα πείθουν πως δεν είναι αυτό που γεννήθηκαν.

Στην Ελλάδα μάλιστα έχουμε προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και στα σχολεία έρχονται να διδάξουν ακόμα και δάσκαλοι με τακούνια!


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------