Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Στόχος των συνδικαλHστών είναι η υπονόμευση του επιχειρηματία, η εγκαθίδρυση της σοβιετικής τους ιδεοληψίας και η εργαλειακή μεταχείριση των εργαζομένων

Οι ψευτόμαγκες συνδικαλΗστές, 
αρμέγουν το κράτος και επιβιώνουν 
σαν παράσιτα εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας,



Τις Κυριακές λειτουργούν καφετέριες, ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, clubs, ανθοπωλεία, βενζινάδικα, αρχαιολογικοί χώροι (αν δεν έχει καύσωνα), νοσοκομεία, αεροπλάνα, πλοία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα στο μοναστηράκι στο θησείο  σε όλη την Ελλάδα και πλήθος άλλων επιχειρήσεων αλλοδαπών έξω από τρένα, αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Αθήνα και επαρχία..

Επομένως, το πρόβλημα των συνδικαλΗστών που γρονθοκοπούν τουρίστες είναι αν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα που πωλούν ρούχα την Κυριακή αποκλειστικά στην Ερμού γιατί εδώ και 15 χρόνια αρνούνται οι καταστηματάρχες να υποκύψουν στους εκβιασμούς τους για να τους δίνουν κάθε μήνα το χαρτζιλίκι τους;
 
Είναι μια ημέρα όπως όλες. Επομένως, όλοι αυτοί που εναντιώνονται στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, πρωτίστως διάκεινται ρατσιστικώς απέναντι σε όλους τους εργαζομένους που εργάζονται τις Κυριακές τα τελευταία 100 χρόνια.

Θεωρούν ότι η πωλήτρια που θα εργαστεί την Κυριακή είναι πολίτης ανώτερης κατηγορίας σε σχέση με τον σερβιτόρο που εργάζεται σε ψαροταβέρνα μέσα στο λιοπύρι και τα πόδια του έχουν βγάλει κάλους από την ορθοστασία και το πήγαινε - έλα.

Οι ψευτόμαγκες συνδικαλΗστές, οι οποίοι αρμέγουν το κράτος και επιβιώνουν σαν παράσιτα εις βάρος της κοινωνίας, διχάζουν τους εργαζομένους αναλόγως της επιχειρήσεως στην οποία εργάζονται.

Συνεπώς, η ευαισθησία των συνδικαλιστών δεν είναι τα δικαιώματα του "εργάτη". Αυτά είναι παραμύθια που δεν τα πιστεύουν ούτε τα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Στόχος των συνδικαλHστών είναι η υπονόμευση του επιχειρηματία, η εγκαθίδρυση της σοβιετικής τους ιδεοληψίας και η εργαλειακή μεταχείριση των εργαζομένων προκειμένου να επιβιώσουν πουλώντας την οκνηρία τους.

Υποκριτές ολκής, που μια ζωή εκβιάζουν και τραμπουκίζουν βολεύοντας τα σόγια τους στο δημόσιο.


Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λαμόγια κομματικοί συνδικαλΗστές κατέστρεψαν την Ελληνική εργατική τάξη και τα ασφαλιστικά ταμεία. Κατέστρεψαν την χώρα, τα παιδιά μας, τους αγέννητους και τους κόπους μιας ζωής.

Βιώνουμε καθημερινά τη σιωπηλή γενοκτονία του Ελληνικού λαού.
Συντελείται συστηματικά η αποικιοποίηση της χώρας.

Οι Έλληνες προορίζονται για προγραμματισμένη εργασιακή δουλοπαροικία, οικονομική εξαθλίωση, λουμπενοποίηση και ψυχική-βιολογική-φυσική εξόντωση.

Η χουντική κοινοβουλευτική συντεχνία στο όνομα της δημοκρατίας της, κόπτεται μόνο για την κονόμα, για το «βουλευτιλίκι» ή το «υπουργιλίκι» και τα κοινωνικοοικονομικά της πλουσιοπάροχα προνόμια.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------